AiderAider

Verdivurdering og omstrukturering

Skal selskapet ditt gjennom en omstrukturering? Hos Aider får du en kompetent sparringspartner og rådgiver som står på din side hele veien. Vi kan bistå med alle elementer i en omstrukturering, fra verdivurdering til hensiktsmessig organisering og dokumentasjon. Med skarpe regnskapsførerblikk og dyp spesialerfaring tar vi de kompliserte regnestykkene – så du får en best mulig verdsetting.

Behovet for verdivurdering kan oppstå i flere situasjoner: ved kjøp/salg av virksomhet, management buy in/out, restrukturering, børsnotering eller ved etablering av holdingselskap. Vi ønsker å gjøre dette enkelt for deg. Det betyr ingen ansiktsløse konsulenter eller uforståelige rapporter. Bare folk som forstår deg og bedriften din.

Det bor mye analytisk kapasitet i våre regnskapsførere. I tillegg har vi statsautoriserte revisorer og CFO-er som har verdivurdering i fingerspissene, sier Morten Alver, leder for region Innlandet.

TA KONTAKT

Morten Alver

Regionsleder • Innlandet

90 65 25 70

Stor verktøykasse

Vi har en rekke metodikker for verdsettelse i vår verktøykasse, og vi velger alltid den som best passer din bedrift. Krever situasjonen advokat eller andre eksterne leverandører, ordner vi den dialogen for deg. Du skal bare måtte forholde deg til én part dersom du foretrekker det. Trenger du hjelp med verdivurdering eller omstrukturering? Da skal du vite at Aider:

  • henter inn regnskapsdata, budsjetter og annen relevant informasjon
  • har tung kompetanse på området
  • ikke har noen uavhengighetsproblematikk
  • tar ryddighet og etterrettelighet på største alvor
  • bruker verdier som holder vann skattemessig – og holder deg unna trøbbel
  • ikke bruker unødvendig tid på arbeid du ikke har bedt om
  • leverer punktlige, transparente og spissede rapporter som er forståelige for ikke-økonomer

– Vi tror ikke på overkomplisering. Uansett hvor avanserte modeller vi har under panseret, skal kunden kunne forstå hvordan vi har tenkt, avslutter Morten.

Trenger du en fleksibel partner til å lose deg gjennom komplekse prosesser, er vi her for deg. Vil du bare ha en entydig analyse, fikser vi det også. Ta kontakt med oss i Aider