
Thomas Byholt
Senior Løsningsarkitekt • Tech • Tønsberg
May-Lis og Remi Hallvig driver restaurant ytterst på Tjøme. For å gjøre det de elsker, trengte de mer enn en regnskapsfører.
Med panoramautsikt over Oslofjorden og fersk sjømat på menyen har Verdens Ende Spiseriet blitt et reisemål i seg selv. Suksess i restaurantbransjen krever mer enn gode råvarer og utsikt, det krever kontroll.
– Du liker litt mer action, mens jeg er strukturert. Remi er jo da Speedy Gonzales. Han har en finger med i spillet litt overalt, sier May-Lis Hallvig og ler.
Sammen med mannen Remi driver hun Verdens Ende Spiseriet, helt ytterst på Tjøme. En helårsåpen restaurant med plass til både småbarnsfamilier på søndagstur og konferansegjester som vil kombinere fagprat med utsikt mot havgapet.
– Det beste med å være restaurantsjef er at ingen dag er lik. Jeg har et helt fantastisk team i ryggen, både på kjøkkenet og i restauranten, sier May-Lis.
Lokale råvarer, store opplevelser: På Verdens Ende Spiseriet overlates ingenting til tilfeldighetene, verken av råvarer eller på servicefronten.
Siden oppstarten i 2015 har målet vært tydelig: å bygge en restaurant for fremtiden.
– May-Lis er alfa og omega. Hun husker gjester som var her for to år siden, hvilket bord de satt på og hva de spiste, sier Remi.
Han har ansvar for den daglige driften, en jobb som krever alt fra å håndtere sesongvariasjoner, systemene som får restauranten til å tikke, og å utvikle nye konsepter.
– For å nå målene våre i fremtiden er vi avhengige av et godt samarbeid med Aider, og at Tripletex fungerer for oss – som det gjør i dag, sier han.
Location. May-Lis og Remi Hallvig på vei opp mot Verdens Ende Spiseriet, hvor de driver restauranten sammen.
Her kommer Aider inn.
– Vi skal ikke bare tilby regnskap, men lage en totalløsning som snakker sammen, sier Thomas Byholt, løsningsarkitekt i Aider.
Teknisk spisskompetanse. – Vi jobber med alt fra enkeltpersonsforetak til de største selskapene i Norge, forteller Thomas Byholt, løsningsarkitekt i Aider, som har hjulpet Verdens Ende Spiseriet.
Han har regnskapsfaglig bakgrunn, men jobber også med teknologi og systemutvikling.
Som et ledende kompetansehus tilbyr Aider profesjonelle tjenester innen regnskap, lønn, økonomisk rådgivning, outsourcing og moderne teknologiløsninger. Vi skreddersyr effektive og fleksible løsninger tilpasset dine unike behov
– På den måten får Verdens Ende Spiseriet alt de trenger.
For May-Lis og Remi betyr det at de kan bruke mer tid på gjestene og mindre på papirarbeid.
– For å få lov til å gjøre alt det jeg elsker med å være restaurantsjef, så er det veldig deilig med et godt samarbeid med både Aider og Tripletex, sier May-Lis.
Med et dedikert kjøkken, panoramautsikt mot havet og totalløsninger fra Aider og Tripletex, har Verdens Ende Spiseriet et solid grunnlag for videre vekst.
Senior Løsningsarkitekt • Tech • Tønsberg
Senior Løsningsarkitekt • Tech • Kristiansand
Løsningsarkitekt • Tech • Oslo