AiderAider

SD Worx

SD Worx leverer skalerbare HR- og lønnssystemer tilpasset både små og store bedrifter. Med automatiserte prosesser og over 75 års erfaring, sikrer SD Worx en effektiv og bekymringsfri lønnshåndtering.

SD Worx – et komplett lønn og HR-system

Å velge riktig HR- og lønnssystem kan være utfordrende. Kanskje lurer du på om systemet er tilpasset dine behov, eller om det kan vokse med virksomheten din. Med SD Worx trenger du ikke bekymre deg. SD Worx er en trygg og fleksibel løsning for både små og store bedrifter.

Med SD Worx får du ikke bare et system, men en komplett løsning som dekker alt innen lønn og HR. Rundt 420 000 ansatte i Norge mottar lønnen sin via SD Worx hver måned. Enten du trenger lønnsoutsourcing, lønnssystem, HR-system eller Workforce Management, har SD Worx verktøyene som effektiviserer og sikrer dine prosesser.

Skalerbare løsninger som vokser med bedriften

Lønn er en av de viktigste funksjonene i enhver virksomhet, men det krever spesialkompetanse som må oppdateres kontinuerlig. Stadig flere selskaper velger derfor å sette bort lønnsadministrasjonen. I aider har vi den spesialkompetansen, og med et av markedets mest automatiserte lønnssystemer får du en sikker løsning som lar deg fokusere på kjernevirksomheten, mens systemet og vi i Aider tar oss av detaljene.

Med SD Worx får du et solid lønns- og HR-system som vokser med deg, sier Marcus Evtun, Senior Løsningsarkitekt i Aider.

Vi er her for deg

Med over 75 års erfaring og nyskapende teknologi, leverer SD Worx pålitelige og sikre løsninger. Og skulle du trenge hjelp, står vi i Aider klare til å bistå

Ønsker du å høre mer om SD Worx? Ta kontakt med Marcus.