AiderAider

Fredrikstad

Vi liker tall. Elsker dem, faktisk. Men for oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Som kompetansehus kan vi gi tallene retning. Du får råd som gir bedre beslutninger – og teknologi som lar deg løfte blikket. Kort sagt: Vi hjelper deg å lykkes. Velkommen til Aider i Fredrikstad!

Skatt, moms og lønn – det er klart du får hjelp til det. Men så er Aider tross alt et kompetansehus, med alt fra HR-rådgivere til bedriftsutviklere. Sånn er vi også her i Fredrikstad.

I sum betyr det at vi kan hjelpe dere med langt mer enn regnskap. Har dere en overarbeidet CFO eller økonomisjef? Vi kan avlaste dere med deler av økonomifunksjonen – eller fylle den helt.

I Fredrikstad finner du 14 energiske medarbeidere med spesialkompetanse på blant annet regnskap, økonomi, og rådgivning.

 

Bli kjent med folka våre her!

TA KONTAKT

Jørgen Nymo

Kontorleder • Fredrikstad • Statsautorisert regnskapsfører

91 79 13 36 LinkedIn

- Vi gleder oss over å ha blitt en del av Aider. Med 43 års kjennskap til markedet i vår by er dette en super plattform å bygge videre i Aider. Vi har mange nære relasjoner som vi har forvaltet gjennom årene og at vi nå kan tilby en enda større kompetansekatalog har blitt meget godt mottatt, sier Jørgen Nymo, kontorleder i Fredrikstad.

Aider i Fredrikstad

Kom gjerne innom oss for en kaffekopp, så kan vi snakke om deg og ditt behov.

Adresse
Aspelundveien 4
1624 Gressvik

Telefon
91 79 13 36

En aktiv sparringspartner

En passion for oss i Aider er å hjelpe deg med din økonomiske hverdag. Det gjør vi ved å ivareta hver kunde på en profesjonell og effektiv måte. Slik får du en solid og trygg partner til din kjernevirksomhet.

Andre områder du finner spesialkompetanse på her, er

  • Etablering av selskaper
  • Regnskap og økonomi
  • Lønn og HR

Til sammen utgjør Aider i Fredrikstad din komplette partner på alt som har med økonomifunksjonen å gjøre. Trenger du avlastning, råd eller hjelp med hele pakka?

- Med gode systemer som er daglig oppdatert er kunden blitt mye mer interessert i sitt eget regnskap. Dette gjør det mye enklere å bruke regnskapet til å skape god økonomisk oversikt og raskere beslutninger, avslutter Jørgen.

Stikk innom, da vel! Vi holder til i trivelige lokaler i Rakkestad – og har alltid varm kaffe klar.