AiderAider

HR-rådgivning

Forvalter du dine ansatte på best mulig måte? Ligger alt til rette for en bedriftskultur som skaper maksimal verdi? Våre dyktige HR-rådgivere hjelper deg med alt fra implementering av HR-system til etablering av rutiner og prosesser – og utvikling av ønsket bedriftskultur.

Trenger du en sparringspartner du alltid kan spørre?

Folka er selve navet i bedriften din. Ansatte som trives, er mer motivert – og yter bedre. Men det kan være utfordrende å få alt til å flyte perfekt, spesielt hvis du føler at du sitter alene med ansvaret. Da er det godt å ha noen å rådføre seg med. Vi i Aider er der for deg, og sammen finner vi ut av hva som funker for flokken din.

– HR handler i bunn og grunn om å tilrettelegge for god ledelse. Sørg for å kjenne flokken din, slik at du vet hva som motiverer og inspirerer dem. Bygg gode og sterke relasjoner med medarbeiderne dine, og gi feedback som både motiverer og utvikler, sier Karina Arnsen, leder for HR-tjenester Aider.

TA KONTAKT

Karina Strandrak Belseth

Leder for Folk og Kultur • Partner

95 26 01 55 LinkedIn

HR-for-hire

Trenger du støtte til å ivareta virksomhetens HR-funksjon i en gitt periode – eller til en helt spesiell case? Vår HR for hire-tjeneste gir deg raskt tilgang til tung og bred HR-kompetanse, og vi kan bistå med blant annet:

Vi i Aider kan også levere – og hjelpe deg med å implementere – et komplett, enkelt og brukervennlig HR-system. Her samler vi alle HR-prosesser i én fleksibel plattform – skreddersydd til dine behov. Vil du få en mer effektiv HR-hverdag? Ta kontakt med oss i Aider.

Vi har HR-verktøykassen full

Trenger du konkrete verktøy til å bygge et solid fundament for HR-arbeid i bedriften din, har vi verktøykassen full. For det første har vi utviklet en HR-skanner som avdekker behovene i din organisasjon. Ja, litt som en diagnostikk. Men vi har også medisinen – i form av konkrete HR-produkter som blant annet

– Det handler om å ha en god dialog med de ansatte, og å være til stede uansett hvor mye det koker. Men tid er en begrenset ressurs. Derfor kan avlastning være en av de smarteste HR-investeringene du gjør, understreker Karina.

Vil du ha en komplett «scan» av HR-funksjonen i din virksomhet? Ta kontakt med med oss – og husk, det er helt uforpliktende.