AiderAider

Bærum

Vi liker tall. Elsker dem, faktisk. Men for oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Som kompetansehus kan vi gi tallene retning. Du får råd som gir bedre beslutninger – og teknologi som lar deg løfte blikket. Kort sagt: Vi hjelper deg å lykkes. Velkommen til Aider i Bærum

Et kompetansehus

Skatt, moms og lønn – det er klart du får hjelp til det. Men så er Aider tross alt et kompetansehus, med alt fra HR-rådgivere til bedriftsutviklere. Sånn er vi også her i Bærum.

I sum betyr det at vi kan hjelpe dere med langt mer enn regnskap. Har dere en overarbeidet CFO eller økonomisjef? Vi kan avlaste dere med deler av økonomifunksjonen – eller fylle den helt. Kontoret vårt i Bærum har nærmere 20 ansatte, og her har vi en god blanding av spesialiserte rådgivere med lang erfaring fra skybaserte og automatiserte løsninger.

TA KONTAKT

Ellef Strand

Kontorleder • Bærum

40 05 03 65

Aider i Bærum

Kom gjerne innom oss for en kaffekopp, så kan vi snakke om deg og ditt behov. Vi holder til i Malmskriverveien, rett ved togstasjonen i Sandvika. Vi har også gjesteparkering rett utenfor.

Adresse
Malmskriverveien 35
1337 Sandvika

Telefon
400 50 366