AiderAider

Drammen

Regnskap er ikke lenger hva det var – vi former hva det blir. I Aider gir vi tallene retning, og vi skaper merverdi med regnskapet i hånden. Med vår kompetanse innen regnskap, rådgivning og teknologi hjelper vi våre kunder med å tenke fremover. Vi hjelper dagens og morgendagens ledere i å lykkes med sine beslutninger. Velkommen til Aider i Drammen!

Drammen med på reisen!

Aider i Drammen har røtter tilbake til 1983. Vingman har vært en bauta innen regnskap, lønn og rådgivning i Drammensregionen, – Dette er jo den beste matchen ever, sier Andreas Vik, daglig leder i Aider.

I Drammen sitter vi rundt 20 dyktige ansatte som kan bistå med alt fra – HR-rådgivning, til riktig bruk av systemløsninger, samt bedriftsutvikling. Har dere en overarbeidet CFO eller regnskapssjef? Vi kan avlaste dere med deler av økonomifunksjonen – eller fylle den helt. Har du utdaterte løsninger og manuelle prosesser? Vi forenkler og effektiviserer.

TA KONTAKT

Geir Bakke

Kontorleder • Drammen

98 20 70 87

-Vi skal være bedriftenes nærmeste støttespiller – hjelpe og gi råd. Den rollen tar vi på alvor, sier Geir Bakke, kontorleder i Drammen.

Aider i Drammen

Kom gjerne innom oss for en kaffekopp, så kan vi snakke om deg og ditt behov.

Adresse
Tollbugata 115,
3041 Drammen

Telefon
32 26 43 20