AiderAider

OneStop Reporting

Rapportering har virkelig aldri vært enklere. OneStop Reporting er et kraftig verktøy som gir deg full kontroll over rapporteringen. Plukk og miks i en rik katalog av standardrapporter – eller bruk de mange tilpasningsmulighetene til å lage dine egne.

Mange synes rapportering kan være noe herk. Og bruker du et tregt, utdatert system, er det lett å forstå irritasjonen. OneStop Reporting gjør det hele til en lek. Ikke bare du enkelt sette opp standardrapportering, du kan også opprette automatisk distribusjon av disse rapportene. 

Med OneStop Reporting trenger du heller ikke bekymre deg for at tallene har gått ut på dato, her er nemlig alt live. Det er altså ikke en sekvensiell push, men realtime data. Klar for rykende fersk innsikt?

Full fleksibilitet

I tillegg til en rik katalog av standardrapporter har altså OneStop Reporting fleksible tilpasningsmuligheter. Du skreddersyr ganske enkelt nøyaktig de rapportene du trenger. Åpen post-liste hver fredag? Kjør på. Et dashbord som til enhver tid lar deg se mest lønnsomme kunder eller produkter? Null problem.

Det skybaserte verktøyet har også solide integrasjonslag mot alle de vanligste økonomisystemene, som Visma eAccounting, Biz og NXT, Tripletex og PowerOffice Go. På den måten får du realtime data hentet rett fra ERP-systemet ditt. Brød- og smør-rapportering har aldri vært enklere.

Vi hjelper deg

Med OneStop Reporting er det slutt på manuell konsolidering av data. Glem også kjipe Excel-sammenstillinger og -analyser. Du får rett og slett oppdaterte nøkkeltall – visualisert pent og pyntelig.

Men skulle du trenge litt hjelp, er vi i Aider der for deg. Gode rapporter er tross alt viktig, men ikke noe å bruke unødvendig mye tid på.

Så, skulle du trenge en litt mer komplisert rapport – eller kanskje en helt ny integrasjon? Da fikser vi det for deg.

- Dette er et strålende nivå 1-rapporteringsverktøy. Det lar deg effektivisere, distribuere og administrere på en brukervennlig måte, sier Lars Håkon Skui, partner i Aider.

Spørsmål om OneStop Reporting? Finn ut om det kan passe deg og din virksomhet – ta kontakt med Lars Håkon Skui på lars.skui@aider.no