AiderAider

Business NXT

På jakt etter et moderne, skybasert økonomisystem? Opptatt av ytelse? Si velkommen til neste generasjon: Business NXT er kraftig, intuitivt – og har vanvittige tilpasningsmuligheter.

Bruker du Visma Business allerede, og ønsker å ta det neste steget – frem og opp i skyen? Vi i Aider hjelper deg med å migrere til NXT både smidig og raskt. Vi sørger for at all data og alle transaksjoner blir med på reisen inn i fremtiden. 

Business NXT er for øvrig ikke helt som andre skybaserte systemer. I motsetning til sammenlignbare løsninger er NXT såkalt single tenant, som vil si at akkurat din database får sin helt egen motor. Sagt enda enklere: Du deler ikke skyen med noen andre

Resultatet er et lynraskt system som ikke lar seg sakke ned av store volumer. Legg vekk bekymringen om at du «vokser fra» systemet ditt. NXT er like skalerbart som det er hurtig, og passer dermed like bra for store konsern som rørleggeren på hjørnet.

Et system for fremtiden

Ytelse og skalerbarhet er ikke de eneste fordelene ved NXT. Et åpent API gjør at du kan bygge integrasjoner rett mot skysystemet. Er du Aider-kunde, er det selvsagt enda enklere: Da kan vi lage den for deg. Og nettopp siden NXT gir deg «din egen sky», står du også fritt til å utvide databasemodellen så mye du vil. Det gir uendelige tilpasningsmuligheter.

Systemet inneholder alt du trenger innen finans og logistikk. I tillegg viser NXT at det representerer neste generasjon også når det kommer til brukervennlighet. Det har et moderne og brukervennlig grensesnitt. Ja, det er nesten gøy å gjøre manuelle operasjoner. 

Men NXT lar deg naturligvis slippe nettopp det. Den kraftige motoren tillater en lang rekke AI-baserte automasjoner. Bilagsmottak og fortolkning har aldri krevd mindre.

Mer enn en regnskapsfører

Fordi systemet er så fleksibelt og tilpasningsdyktig, er det i grunnen opp til deg hvordan du ønsker å bruke det. Vil du ha full pakke med avanserte løsninger – eller holder the basics

Bare fortell oss hva du trenger, så skrur vi det til.

Som kompetansehus er vi naturligvis mer enn bare en systemleverandør. Vi hjelper deg med system og regnskap, men vi kan også levere hele økonomifunksjonen – dersom du trenger det. Alt for at du skal få jobbe slik du vil.

- Overgangen til NXT fra Visma Business eller Global er helt naturlig. Du får full historikk, og det er et godt alternativ for både SMB-er og store virksomheter, sier Lars Håkon Skui, Partner i Aider.

Spørsmål om Visma Business NXT? Vi er her for deg. Bare gi et pip til Lars Håkon Skui lars.skui@aider.no