AiderAider

Bærekraftsrapportering – et bevis på arbeidet ditt

Rapporteringskravene for bærekraft blir strengere og mer detaljert. Det er lett bli overveldet og gå seg bort i alle standarder og krav. Heldigvis er hjelpen ikke langt unna! Vi har bred erfaring med ulike rapporterings-rammeverk, standarder og systemer, og tilpasser rapporteringen etter ditt behov.

Corporate Sustainability Reporting Directive eller CSRD er EUs bærekraftsdirektiv som pålegger bedrifter å rapportere etter nye standarder. Hvilke temaer og standarder man skal rapportere på varierer fra bedrift til bedrift, og er noe som vi finner ut av gjennom en dobbelt vesentlighetsanalyse.

Alle større bedrifter skal etter hvert rapportere etter CSRD, men ikke alle på en gang. Helt nederst på siden ser du når din bedrift skal levere sin første rapport.  

TA KONTAKT

Sven Østebø

Leder for Bærekraftsrådgivning

98 54 57 81 LinkedIn

Rapportering for små og mellomstore bedrifter

Selv om man ikke blir direkte truffet av et lovkrav har man ofte stor nytteverdi av å rapportere på bærekraftshensyn inn mot finansiering, rekruttering og salg. Spesielt de som har større bedrifter som kunder og/eller leverer inn mot det offentlige møter ofte spørsmål på hva man gjør på bærekraftsfronten.

Vi tar utgangspunkt i de foreslåtte rapporteringskravene for SMB-er fra EU, som sikrer at man svarer ut det som større bedriftskunder og andre ønsker av informasjon.  

Enten du er en stor eller liten bedrift hjelper vi deg med å rapportere på et fornuftig nivå, og til å svare ut forventningene i markedet. Lurer du på hvordan du skal begynne? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne! 

Over ser du når din bedrift skal levere sin første rapport.