AiderAider

Xledger

Fra mindre selskaper til internasjonale konsern: Når de først er fortrolige med Xledger, ser de seg aldri tilbake. Her er hvorfor ERP-systemet er den kresnes favoritt – og hvorfor Aider er en foretrukken partner.

Få systemer legger så godt til rette for automatisering som Xledger. Det betyr at du ikke bare kan strømlinjeforme regnskapsflyten, men effektivisere hele økonomifunksjonen. I tillegg får du tilgang på kraftige funksjoner som gir uvurderlig innsikt. Med Xledger kan du kort sagt gjøre regnskapet ditt til et styringsverktøy.

Det er kanskje spesielt for store konsern at systemet virkelig skinner. Xledger er for eksempel best i klassen på rapportering på konsernnivå: Få oversikt over alle selskaper i samme resultatrapport – og zoom deg ned til hvert enkelt bilag. Du har også den unike muligheten til å rapportere på felles valuta.

Xledger er ekstremt fleksibelt og skalerbart, slik at du aldri trenger å bekymre deg for å vokse ut av systemet. Eller motsatt: Er du fremdeles en mindre bedrift, er ikke Xledger den altfor store konfirmasjonsdressen du håper å vokse deg inn i. Skredderne i Aider sørger for at systemet ditt sitter perfekt – alltid.

- Xledger er laget for den avanserte brukeren. Men for selskaper som er mest opptatt av brukervennlighet, kan vi skjule menypunkter og skru av funksjonalitet de ikke trenger, sier Thor Christian Olsen, senior løsningsarkitekt i Aider

Er du allerede solgt på Xledger som ERP-system, er det en no-brainer å ha oss i Aider som partner. Vårt kompetansemiljø på dette systemet er i en klasse for seg. Med unntak av Xledger selv er det ganske enkelt ingen i markedet som kan systemet helt som oss. 

Hva betyr det for deg? Det betyr at du kan få Xledger konfigurert nøyaktig slik du ønsker det. Har du et bransjespesifikt behov, vet vi hvilke systemer som er en god match. Vil du at systemene dine skal snakke bedre sammen? Vi fikser en integrasjon – null problem.

Kun support – eller full service? Du velger selv i hvilken grad du ønsker å involvere oss. Vi kan ta oss av hele eller deler av økonomifunksjonen din – fra regnskap til lønn – eller bare levere systemet.

Bare fortell oss hva du trenger, så fikser vi det.

- Vi hjelper deg ikke bare opp på bena, men til å komme skikkelig i gang. Fra onboarding og implementering helt frem til du har effektivisert dine arbeidsprosesser, sier Thor Christian Olsen, senior løsningsarkitekt i Aider

Spørsmål om Xledger? Bare gi et pip til Thor Christian Olsen på thorchristian.olsen@aider.no

Men stort sett er de selvgående. Så selvgående at da Aider under pandemien ringte for å høre om alt stod bra til, var svaret fra Paulsen et beroligende «selvfølgelig»:

– Vi bruker jo Xledger, så vi kan jobbe fra hvor som helst.

– Det er gull verdt. Vi har kontroll på en helt annen måte nå. Timer blir fanget opp uansett, og jeg kan til enhver tid følge med på hvordan prosjektene bærer frem. Vi har full oversikt over alle prosjekter registrert i systemet, og det er mye lettere å servere dem til leverandørene våre.

Mann med hjelm på arbeidsplass

- Med Aider og Xledger har vi til enhver tid kontroll med påløpte kostnader og forbrukte timer, fordelt på prosjekt og avdeling. Dette, kombinert med tett oppfølging fra Aider sin side, har gitt oss et levende og godt regnskap, som vi kan bruke aktivt som styringsverktøy, sier daglig leder Ole August Karlsen.