AiderAider

Sparringspartner på HR

Savner du noen å snakke fag med? Dukker det ofte opp spørsmål litt utenfor ditt spesialfelt? Med tjenesten HR-sparringspartner får du tilgang på et helt team av HR-eksperter – når som helst og hvor som helst.

Å ha HR- og personalansvar kan til tider være overveldende. Mange av dem som jobber i Aiders HR-team, har vært der selv. Vi vet hvor enormt fagfeltet er – og at det ofte kan være en litt ensom tilværelse. Så hvor godt hadde det ikke vært å ha noen å snakke fag med? En som hadde svaret på «alt»?

Dette er tjenesten vi selv skulle ønske fantes da vi jobbet som HR- og personalledere. For mens det er umulig for én person å være ekspert på alt fra jus til kulturutvikling, er det fullt mulig for et team å være det. Det teamet har vi satt sammen – og servert til deg. 

Hvordan funker det?

HR-sparringspartner skal være den kollegaen som alltid har svaret – og som du elsker å spørre. Derfor får du én trivelig, fast person å forholde deg til, og som du kan få en relasjon til. Det skal rett og slett være en du kan ringe til og snakke med om HR-relaterte ting. Ikke noe sentralbord, null ventemusikk – bare en dyktig sparringspartner.

Og hvis kontaktpersonen din ikke selv kan svaret på stående fot? Da forhører han eller hun seg med de andre Aiderne – og du er garantert svar  innen 24 timer. Sånn sett får du 30 HR-rådgivere for prisen av én. 

Ja, og når vi snakker om pris: Hos oss skal du ikke bekymre deg for at taksameteret begynner å gå sekundet du plukker opp telefonen. Tjenesten er en rimelig abonnementsordning – og du ringer så mange ganger du vil.

TA KONTAKT

Karina Strandrak Belseth

Leder for Folk og kultur • Partner i Aider

95 26 01 55 LinkedIn

«Vi i Aider elsker å dele av kunnskapen vår. Med denne tjenesten får du en HR-spesialist som er tilgjengelig akkurat når du trenger det.» – Karina Strandrak Belseth, partner og leder for HR i Aider

HR-Sparringspartner er altså en kollega du kan sparre med om alt innen HR-faget, som for eksempel

  • HMS
  • forsikringsordninger
  • personalhåndbøker
  • malverk
  • HR-system
  • ferieloven
  • … og mye, mye mer.

Vil du ha en uforpliktende prat om hvordan Aider kan bli din sparringspartner på HR?