AiderAider

Partnertjenester: Finansiering, pensjon og forsikring

Kreditt, pensjon og forsikring kan være forvirrende greier. I tillegg innebærer det ofte mye administrasjon. Men det behøver ikke være så vanskelig. Faktisk behøver det ikke være noe du trenger å styre med i det hele tatt. Enkleste løsning? Bare la Aiders gode partnere fikse det.

Skal bare være på plass

Som selskap, er du mer enn noe opptatt av kjernevirksomheten. Du vet selvsagt at både driftskreditt, pensjon og forsikring er viktig, men det er først og fremst viktig at det er på plass. Det skal heller ikke ta mye tid for deg og regnskapsføreren din. Det er hygienefaktorer – de skal bare funke.

Det er her vi kommer inn. Vi ser at mange trenger finansiering – eller synes dette med pensjon og forsikring er vanskelig å ta stilling til. Og nettopp derfor har vi funnet gode partnere på akkurat disse områdene. Hva har det å si for deg? Jo, enklere administrasjon.

TA KONTAKT

Tomas Lorentzen

Regnskapsrådgiver

98 82 67 30 LinkedIn

Vi sørger for at kundene våre får en enkel administrasjon og gode betingelser på et område mange glemmer i hverdagen, sier Tomas Lorentzen, regnskapsrådgiver i Aider.

Like gode betingelser – enda bedre løsninger

Kort sagt: Du slipper å bekymre deg for om du har riktig forsikring – eller om kassekreditt og factoring virkelig er det rette.

Vi har partnere som tar seg av dette gjennom gode løsninger. Disse løsningene har vi også integrert oss tett mot.

På den måten kan Aider ta seg av den tidkrevende administrasjonen med avtaleverk og inn- og utmelding av ansatte. Og du får like gode betingelser.

Ta kontakt med Tomas i Aider om partnertjenester – innen kreditt, pensjon og forsikring