AiderAider

Ansattutvikling

Ønsker du å tiltrekke og beholde de rette folka? Å la dem vokse i rollen, trives – og bli virksomhetens neste stjerner? Da må du ta ansattutvikling på alvor.

Talent må forvaltes

Prosesser og tiltak som skal gi næring til organisasjonens lovende spirer, kalles gjerne talent management. Navnet bærer i seg en viktig innsikt: Talent må forvaltes. Som HR-ansvarlig kan du hjelpe ansatte å utvikle virksomhetskritiske ferdigheter, kunnskap og holdninger.

TA KONTAKT

Karina Strandrak Belseth

Leder for Folk og Kultur • Partner

95 26 01 55 LinkedIn

Nå virksomhetens overordnede mål

Når ansatte over tid blir mer kompetente – og opplever at arbeidsplassen deres legger til rette for det – følger økt produktivitet, motivasjon og innovasjon i kjølvannet. Dette kan gi positive utslag både i arbeidsmiljøet og på bunnlinja. 

Samtidig henger ansattutvikling sammen med organisasjonsutvikling. Plassert i feil rolle kan selv den mest talentfulle medarbeider visne – uansett hvor mye sol, vann og næring de måtte få. Ansattutvikling er derfor like mye å identifisere hvem som passer til hva, og å sørge for at folks karriere kan bidra til å nå virksomhetens overordnede mål.

Noen ganger kan dette være vanskelig å se innenfra. Derfor finnes våre HR-rådgivere.

Få de nyeste verktøyene, de beste rådene – og et nytt blikk på hvordan du utvikler dine ansatte. 

Vil du få dine ansatte til å skinne? Ta kontakt med oss i Aider her!