AiderAider

Kundehistorier

Les om kundene våre, og deres historier om samarbeidet med Aider. Det er lite som gjør oss mer glad enn gladsaker fra kunder.

Nå har vi langt bedre flyt

Da regnskapsansvarlig gikk ut i permisjon, valgte Smart Innovation Norway en interimsløsning fra Aider. Resultatet skulle bli mer effektive rutiner, høyere systemutnyttelse og bedre kontroll. – Vi har fått et løft som vi vil ta med oss langt inn i fremtiden, sier CFO Stian Aasberg Johansen.

Les mer

Rakkestad Næringsråd valgte Aider: – De har et oppriktig engasjement

Som en privat næringsforening har Rakkestad Næringsråd et relativt komplekst regnskap. Men med Aider har de fått bedre kontroll og mer trygghet enn noen gang. – Jeg bruker ikke mye tid på regnskap lenger, sier daglig leder Ida Marie Ruud Stemmedalen.

Les mer

Hos Aider føler jeg meg prioritert

I over 7 år har Are Olimb drevet kursvirksomheten Trygghet i Fokus. Men etter at den tidligere brannmannen flyttet regnskapet sitt til Aider, har han fått bedre kontroll enn noen gang. – Nå forstår jeg langt mer om hva jeg faktisk kan bruke regnskapet til, sier han.

Les mer

Drøbak og Frogn sokn etter pilotprosjekt med Aider: 70 prosent reduksjon i manuelle bilag

Det ble en ny hverdag for Per Ørjan Aaslid, kirkeverge i Drøbak og Frogn, da han flyttet lønn og regnskap til kompetansehuset Aider. Nå har han moderne økonomisystemer og et oppdatert regnskap. Men Aaslid er alltid på utkikk etter nye måter å effektivisere.

Les mer

Vaksdal kyrkjelege fellesråd bruker Aider til lønn og regnskap: Overrasket over at ikke alle fellesråd er med i denne løsningen

Også kirkelige fellesråd er prisgitt en sunn økonomi. For Bjart-Magnus Ndogo Rosvold, kirkeverge i Vaksdal, handler det om å skape rom for mer kirke. Med moderne økonomisystemer – og god hjelp fra Aider – har han nå en oversikt som hjelper ham med å ta bedre beslutninger.

Les mer

Fellesrådet har aldri brukt mindre tid på regnskap

Enkel skanning av bilag, null papirark og langt bedre arbeidsflyt. Det er blitt en ny hverdag for Drammen kirkelige fellesråd etter at de gikk over til ERP-systemet Xledger. – Vi bruker mindre tid på regnskap enn noen gang, sier Hans Jørgen Paulsen, økonomisjef i fellesrådet.

Les mer

Haugen-Gruppen valgte HR-for-hire: Viktig for oss å bli utfordret

Å erstatte en dyktig HR-direktør kan være en tidkrevende prosess. Så hva gjør du hvis du ikke vil forhaste deg – eller la rollen stå tom? For Haugen-Gruppen ble løsningen innleie fra Aider.

Les mer

Den norske kirke: Kraft i en felles løsning

Etter at kirkelig fellesråd i Trondheim byttet til Aiders skreddersydde regnskapsløsning, er ikke hverdagen lenger den samme. – Vi jobber helt annerledes nå, sier Lena Kongsrud, leder for økonomi og administrasjon i fellesrådet.

Les mer

Fellesrådet i Bærum baner vei for standardisering: Alt skal strømlinjeformes

Stadig flere fellesråd ser verdien av å knytte seg til Aiders skreddersydde ERP-løsning. En av dem som tråkker opp veien mot stordriftsfordeler, er fellesrådet i Bærum. – Vårt ønske er at alle som kommer etter oss, skal kunne høste disse gevinstene raskt, sier Stein Bjertnes, økonomisjef i Kirkelig fellesråd i Bærum.

Les mer

Fossli Maskin gikk fra perm til PowerOffice: – Vi har en helt annen oversikt nå

Postering av enkeltfakturaer, bilag i permer og manuelle betalinger i nettbanken. Å bytte til et heldigitalt system skulle markere et før og etter for entreprenøren fra Hommelvik. – Nå kan vi bruke tallene til å faktisk styre forretningsdriften, sier Martin Sommervold, administrativ leder i Fossli Maskin.

Les mer

Caravan-kometen Tellus leier regnskapssjef av Aider: En lykkelig relasjon

Ikke lenge etter at caravan-konsernet Tellus startet opp, fikk de «akutt» behov for en regnskapssjef med Xledger-kompetanse. Allerede samme uke var Aider på plass. – Vi stod i en håpløs posisjon, men Aider stilte med akkurat den hjelpen vi trengte, sier Thomas Johannessen, CFO i Tellus.

Les mer

Tress-gruppen satte ut milliardporteføljen til Aider: Nå går årsoppgjøret som en drøm

Eiendomsselskapet Tress-gruppen utvikler næringseiendom og boligprosjekter, og til sammen forvalter de eiendomsverdier for over en milliard. Da de skulle sette ut porteføljen til en ekstern regnskapsfører, falt valget på Aider.

Les mer
Oppholdsrom interiørbutikk

Palma Store – dyktige rådgivere og et enkelt system sikrer driften

Palma Store er en mellomstor og veldig personlig interiørbutikk i hjertet av Tønsberg. I tillegg til den fysiske lokasjonen driver Palma også sin egen nettbutikk. Fra da selskapet ble opprettet i 2015 valgte de Aider som sin rådgiver og regnskapsbyrå.

Les mer

Stein Skaar – Slik fikk byggmesteren full kontroll med Xledger

Da byggmester Stein Skaar fra Kristiansand gikk over til regnskapssystemet Xledger, sparte han firmaet sitt for både tid og kostnader. – Det ble en helt ny verden, sier Skaar.

Les mer
Nærbilde av akasieplanten i blomst

Akasien – nå kan den verdifulle tiden brukes på det som betyr noe – kundene

Digitaliseringen har nådd de fleste bransjer i dag, og begravelsesbyråer er intet unntak. Da Akasien begravelsesbyrå gikk over til Aider lettet det arbeidshverdagen til daglig leder Christian Kolstad Huse.

Les mer
Fire unge voksene smiler sammen i et fargerikt rom

Pitch Event, vokser med Aider i ryggen

Høsten 2017 var Pitch Event en liten oppstartsbedrift. Med god drahjelp fra Aider har de bygget seg muskler, og kjemper nå mot de største byråene, om de store merkevarene. Aiders tempo og engasjement sørger for at Pitch Event kan holde stø kurs oppover, og fortsette å ha kundene sine i fokus.

Les mer

Fellesråd, Den norske kirke

Lønna ble helt riktig første gang! Gjennom samarbeidet med Aider har vi fått en god struktur i regnskapet, og arbeidsflyten går veldig bra.

Les mer
En mann kontrollerer mange skjermer i et sort rom

Embriq, brenner for digitalisering

Embriq designer, utvikler og forvalter IT-løsninger. For en virksomhet som ivrer for digitalisering og strategisk bruk av IT, var det helt naturlig å velge et skybasert og brukervennlig ERP-system fra Aider.

Les mer
Smarttelefoner med JBL høytaler

Telia Bedrift, gode rutiner og automatiserte prosesser

I vår virksomhet er det høyt volum på transaksjonene, både varekjøp og varesalg. Aider har hjulpet oss å få gode rutiner og automatiserte prosesser der dette er mulig: Aider har hjulpet oss å få gode rutiner og automatiserte prosesser der dette er mulig.

Les mer
To unge menn sitter på en trapp utendørs

Bakken & Bæck, all hjelpen vi trenger på ett sted

Erfarne bedrifts- og økonomirådgivere fra Aider har loset gründerne gjennom de første fem kritiske årene, og vært en viktig sparringspartner og i arbeidet med å få på plass en struktur for videre vekst.

Les mer
Mann med hjelm på arbeidsplass

Morgan, et levende og godt regnskap

Morgan AS er et mellomstort, moderne byggefirma som påtar seg alle typer byggeoppdrag for både private, offentlige og profesjonelle utbyggere. Som totalentreprenør med flere prosjekter gående parallelt, er det å ha løpende oversikt over det økonomiske bildet helt avgjørende.

Les mer
Mann taster på mobil med laptop på bord

Sparebanken DIN, samarbeid på inkasso

Sparebanken DIN tilbyr et bredt spekter av bank-, forsikrings-, og investeringsprodukter til privatkunder og bedrifter. Sparebanken DIN har valgt Aider som samarbeidspartner på inkasso.

Les mer
Mann tar ut et dekk av en dekkhylle

Dekkspesialisten, mye mindre utestående

Takket være samarbeidet med Aider har vi mye mindre utestående hos våre kunder. Det skyldes først og fremst den tette oppfølgingen og personlige kontakten.

Les mer
Margritter i en blomsterbutikk

Bryns Blomster, forenkling og automatisering

Bryns Blomster er en del av Interflora. Kjeden har over 400 butikker i Norge og leverer blomster og planter til hele verden.

Les mer
En familie på tre utendørs i en barnehage

Spire & gro, flinke rådgivere og regnskapsførere

Med en travel hverdag, er det kjekt å kunne sjekke tallene mens man er på farten, og å ha en sømløs arbeidsdeling med kolleger og regnskapsfører.

Les mer

Ingen kundehistorier å vise.

Vi tar gjerne en prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift! Ta kontakt