To kvinner i samtale innendørs

Kundehistorier

Les om kundene våre, og deres historier om samarbeidet med Aider. Det er lite som gjør oss mer glad enn gladsaker fra kunder.

Oppholdsrom interiørbutikk

Palma Store – dyktige rådgivere og et enkelt system sikrer driften

Palma Store er en mellomstor og veldig personlig interiørbutikk i hjertet av Tønsberg. I tillegg til den fysiske lokasjonen driver Palma også sin egen nettbutikk. Fra da selskapet ble opprettet i 2015 valgte de Aider som sin rådgiver og regnskapsbyrå.

Les mer

Stein Skaar – Slik fikk byggmesteren full kontroll med Xledger

Da byggmester Stein Skaar fra Kristiansand gikk over til regnskapssystemet Xledger, sparte han firmaet sitt for både tid og kostnader. – Det ble en helt ny verden, sier Skaar.

Les mer
En mann kontrollerer en asfaltleggende maskin

Vemax – fikk bedre totaloversikt med Aider

Aider har stor bredde og kan dekke alt fra regnskapsbehov i store konsern, til å bistå gründerselskaper med selskapsutvikling. Hos Vemax er de både regnskapsførere og rådgivere.

Les mer
Nærbilde av akasieplanten i blomst

Akasien – nå kan den verdifulle tiden brukes på det som betyr noe – kundene

Digitaliseringen har nådd de fleste bransjer i dag, og begravelsesbyråer er intet unntak. Da Akasien begravelsesbyrå gikk over til Aider lettet det arbeidshverdagen til daglig leder Christian Kolstad Huse.

Les mer
Fire unge voksene smiler sammen i et fargerikt rom

Pitch Event, vokser med Aider i ryggen

Høsten 2017 var Pitch Event en liten oppstartsbedrift. Med god drahjelp fra Aider har de bygget seg muskler, og kjemper nå mot de største byråene, om de store merkevarene. Aiders tempo og engasjement sørger for at Pitch Event kan holde stø kurs oppover, og fortsette å ha kundene sine i fokus.

Les mer
Ungdommer står i ring og samtaler

Fellesråd, Den norske kirke

Lønna ble helt riktig første gang! Gjennom samarbeidet med Aider har vi fått en god struktur i regnskapet, og arbeidsflyten går veldig bra. Det er lett å finne fram i regnskapet og lett å analysere resultater. I tillegg opplever vi at fagpersonene i Aider er lett tilgjengelige for oss. Gjennom samarbeidet har vi fått et godt tilpasset lønns- og regnskapssystem.

Les mer
En mann kontrollerer mange skjermer i et sort rom

Embriq, brenner for digitalisering

Embriq designer, utvikler og forvalter IT-løsninger. For en virksomhet som ivrer for digitalisering og strategisk bruk av IT, var det helt naturlig å velge et webbasert og brukervennlig ERP-system fra Aider.

Les mer
Smarttelefoner med JBL høytaler

Telia Bedrift, gode rutiner og automatiserte prosesser

I vår virksomhet er det høyt volum på transaksjonene, både varekjøp og varesalg. Aider har hjulpet oss å få gode rutiner og automatiserte prosesser der dette er mulig: Aider har hjulpet oss å få gode rutiner og automatiserte prosesser der dette er mulig.

Les mer
To unge menn sitter på en trapp utendørs

Bakken & Bæck, all hjelpen vi trenger på ett sted

Erfarne bedrifts- og økonomirådgivere fra Aider har loset gründerne gjennom de første fem kritiske årene, og vært en viktig sparringspartner og i arbeidet med å få på plass en struktur for videre vekst.

Les mer
Mann med hjelm på arbeidsplass

Morgan, et levende og godt regnskap

Morgan AS er et mellomstort, moderne byggefirma som påtar seg alle typer byggeoppdrag for både private, offentlige og profesjonelle utbyggere. Som totalentreprenør med flere prosjekter gående parallelt, er det å ha løpende oversikt over det økonomiske bildet helt avgjørende.

Les mer
Mann taster på mobil med laptop på bord

Sparebanken DIN, samarbeid på inkasso

Sparebanken DIN tilbyr et bredt spekter av bank-, forsikrings-, og investeringsprodukter til privatkunder og bedrifter. Sparebanken DIN har valgt Aider som samarbeidspartner på inkasso.

Les mer
Mann tar ut et dekk av en dekkhylle

Dekkspesialisten, mye mindre utestående

Takket være samarbeidet med Aider har vi mye mindre utestående hos våre kunder. Det skyldes først og fremst den tette oppfølgingen og personlige kontakten.

Les mer
Margritter i en blomsterbutikk

Bryns Blomster, forenkling og automatisering

Bryns Blomster er en del av Interflora. Kjeden har over 400 butikker i Norge og leverer blomster og planter til hele verden.

Les mer
En familie på tre utendørs i en barnehage

Spire & gro, flinke rådgivere og regnskapsførere

Med en travel hverdag, er det kjekt å kunne sjekke tallene mens man er på farten, og å ha en sømløs arbeidsdeling med kolleger og regnskapsfører.

Les mer

Vi tar gjerne en prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift! Ta kontakt