AiderAider
En familie på tre utendørs i en barnehage

Spire & gro, flinke rådgivere og regnskapsførere

Med en travel hverdag, er det kjekt å kunne sjekke tallene mens man er på farten, og å ha en sømløs arbeidsdeling med kolleger og regnskapsfører.

Vurderer du å bytte regnskapssystem? Kontakt oss

Oppdaterte nøkkeltall og fakturakontroll

Svein Rambekk er eier og styreleder for fire private barnehager. Med en travel hverdag, er det kjekt å kunne sjekke tallene mens man er på farten, og å ha en sømløs arbeidsdeling med kolleger og regnskapsfører.

Hånd som trykker på ipad

Klar tale

– Da vi først outsourcet regnskap og lønn til Aider, forsto vi ikke helt hvilket potensiale som lå i Xledger, og i å ha ferske nøkkeltall som styringsverktøy. Men nå kunne det ikke falle oss inn å bytte tilbake ”gamledager”, sier barnehageeier Svein Rambekk med et smil.

– Det som har vært avgjørende for oss, er kombinasjonen av gode, skybaserte systemløsninger og flinke rådgivere og regnskapsførere. Aider forstår vår hverdag som barnehageeiere og –drivere, og legger til rette slik at vi kan konsentrere oss om det vi kan og liker best: nemlig å drive barnehager.

– Med noen enkle tastetrykk på mobilen, kan både daglig leder og jeg som barnehageeier få full oversikt, godkjenne bilag og hente frem .pdf-kopier av fakturaer, forteller Rambekk, og fortsetter: Hverdagen vår ble rett og slett mye enklere med Xledger.