AiderAider

Business analytics

Skal du forbedre både resultater og engasjement, må du vite hva som funker. Sånn er det også for økonomien i selskapet ditt. Og når innsikt er kritisk, er effektiv og oversiktlig rapportering nøkkelen til suksess.

Gjør rapportering artig

Våre rådgivere arbeider kontinuerlig med å utvikle stadig bedre rapporter, og det siste tilskuddet er vår satsing innen Business Intelligence. Vi bruker moderne verktøy til å gi kundene våre solide, oversiktlige og lett anvendelige rapporter og analyser. 

Blant annet bruker vi Microsofts Power BI til å gi kundene våre rapporter som presist kan filtreres på alt fra tidsperioder til spesifikke kundegrupper, markeder og produkter. I tillegg kan du enkelt lage oversiktlige visualiseringer og oppstillinger. Resultatet er at analyse blir like motiverende som kraftfullt.

Kort sagt: Å gjøre data til innsikt har aldri vært enklere – eller artigere.

Vil du ta bedre beslutninger gjennom bedre rapporter?

Dette hjelper vi deg med

Tilpassede rapporter

Vi vet godt at ingen bedrifter er like. Derfor bidrar våre erfarne BI-konsulenter mer enn gjerne til å skreddersy rapporter og analyser for deg. På den måten kan du være helt sikker på at de møter behovene til akkurat din bedrift – og til de ansatte som skal bruke dem. 

Datagrunnlaget er det du som bestemmer. Vi kan hente fra dine tilgjengelige systemer –og fra offentlige data som er tilgjengelige. Litt usikker på hva som lønner seg når det kommer til utforming? Null problem. Fortell oss dine KPI-er og hva du ønsker å få frem, så fikser våre erfarne rådgivere noen forslag. Det kan være tabeller, grafiske fremstillinger eller det som ofte er det aller beste: både og!

Standardiserte rapporter

Det er ikke alltid nødvendig med skreddersøm. Derfor tilbyr vi selvsagt også «hyllevare» til deg som vet hva du vil ha. Våre standardiserte BI-rapporter er utviklet basert på hva mange av våre kunder allerede spør oss om. I disse basispakkene får du tilgang til Power BI-rapporter som dekker rapportene du kjenner fra ERP-systemer. I tillegg er de mye enklere å både bruke og navigere i.

Fordelen er en langt større fleksibilitet, lettfattelig struktur og enkel filtrering av utvalg. Standard rapportpakker får du i alle omfang – fra de minste, helt grunnleggende, til de virkelig omfattende. Usikker på hva som passer din bedrift? Å starte med noe basic kan ofte være en fin måte å dyppe tærne uti BI-dammen. Er du i tvil, tar du kontakt med oss, så finner vi ut av det sammen!

Full oversikt – fra overblikk til detaljnivå

Innsikt og oversikt henger sammen. Med våre BI-rapporter får du det komplette bildet – fra akkumulerte verdier og ned til det enkelte bilag. Alle rapportene vi tilbyr, er basert på aggregeringer fra de underliggende systemene. Det vil si at de kan vise totaler, delsummer eller enkeltbilag – alt etter hva som er hensiktsmessig. Valget er fullt og helt ditt. Også her kan verdiene vise data basert på dine egne filtreringer av for eksempel tidsperiode, kunde- og produktegenskaper.

Erfarne rådgivere

Hos oss har du alltid noen å snakke med. Ikke bare kan vi hjelpe deg med å utvikle rapportene, men like viktig: Vi kan hjelpe deg å tolke dem. Kanskje trenger du en sparringspartner for å drøfte hva de enkelte tallene betyr for fremtiden til bedriften din?

Kanskje ønsker du råd om hvordan likviditeten kan forbedres – eller hjelp til å finne de styringsparameterne som er mest relevante for din virksomhet? Uansett er vi her – klare til å hjelpe deg. Ta kontakt med oss!

Les mer om hvordan vi har hjulpet andre å ta bedre beslutninger!