AiderAider

Visma Business

Velprøvd, pålitelig og med store muligheter for automatisering. Det er ikke uten grunn at Visma Business er Norges mest brukte ERP-system.

I Aider har vi over 3000 kunder inne i Visma Business. Hovedårsaken er at systemet lar oss gjøre det vi er aller best på: forenkling, automatisering og rådgiving. Gjennom Visma Business kan vi levere alt fra automatisk avstemming til remittering, autocollect og innfordringer. Systemet gir oss – og dermed våre kunder – komplett oversikt og verdifull innsikt.

Visma Business er i tillegg blant de beste i klassen på integrasjoner. Og vi er neimen ikke så ille i Aider heller. Resultatet er at stort sett alle spesialsystemer har integrasjoner kjørende på våre servere. Et ERP-system som snakker med produksjonssystemet ditt? Det får du her. Timeføring? Det også. Automatisk Altinn-rapportering? Selvfølgelig.

TA KONTAKT

Lars Håkon Skui

Partner • Senior løsningsarkitekt

93 00 25 93 LinkedIn

Forenklende hybridmodell

Fremfor alt er Visma Business «tried and tested». Er du opptatt av pålitelighet, er dette et system du kan stole på. Samtidig har det bred funksjonalitet innen alt fra drift til økonomistyring. Løsningen er også koblet på det som kalles en hybridmodell, altså at noen av tjenestene ligger som rene skytjenester.

Det vil blant annet si at kundene våre enkelt kan legge inn en ordre eller godkjenne en remittering til bank – helt uten å måtte rote inne i ERP-systemet. Har du en mobiltelefon, har du kontroll. Så enkelt er det.

Hvordan liker du å jobbe?

Fordi systemet er så fleksibelt og tilpasningsdyktig, er det i grunnen opp til deg hvordan du ønsker å bruke det. Vil du ha avanserte løsninger for logistikk, lager og produksjon – eller bare the basics

Vi i Aider har allerede gjort flere smarte tilpasninger – som å legge på et ekstra lag med kunstig intelligens gjennom Vic.Ai og Propell – men vi gjør gjerne flere.

Bare fortell oss hva du trenger, så skrur vi det til.

- I Aider er vi opptatt av å gjøre hverdagen enklest mulig for kundene våre. Visma Business er et kraftig verktøy som lar oss gjøre akkurat det, sier Lars Håkon Skui, senior manager i Aider Tech.

Spørsmål om Visma Business? Vi er her for deg. Bare gi et pip til Lars Håkon Skui på lars.skui@aider.no.