AiderAider

DNB Regnskap

Er du en ambisiøs bedrift som heller vil bruke tiden på kjernevirksomheten enn på regnskap? Vi kan hjelpe deg med systemet ditt – men også så mye mer.

I Aider ser vi potensialet i DNB Regnskap. Selv om det er en brukervennlig løsning, er den bygget på en kraftig, skalerbar motor. En motor vi kjenner godt. Og med Aider som partner får du et helt kompetansehus å spille på. En partner som hjelper deg å bli bedre.

Fordi en løsning som er rigget for vekst, fortjener selskaper som vokser.

TA KONTAKT

Richard Zetterstrøm

Manager

93 03 60 68

Skreddersøm og bredde

Bruker du DNB Regnskap i dag, vet du nok allerede at systemet er best i klassen på banktransaksjoner. Så hva hvis vi fortalte deg at vi kan bygge et helt økosystem rundt dette? Med Aider Tech i ryggen kan vi få alle systemene dine til å snakke sammen

Nye integrasjoner? No problem. Legge andre tech- eller jus-tjenester oppå? Klart vi kan. Kort sagt: Vi finner en løsning som svarer til behovet ditt. Og med regnskapet i hånden kan vi hjelpe deg å vokse.

Vi er langt mer enn need-to-have. Fra tech til jus til HR – Aider er kompetansehuset som hjelper deg å bli enda bedre på det du er god på, sier Richard Zetterstrøm, manager i Aider.

Vi tar oss av det du synes er kjipt

Selv om vi er langt mer enn et regnskapsbyrå, kan vi selvfølgelig ta oss av melk-og-brød-oppgavene. Det skulle bare mangle. Vil du heller tenke på andre ting enn:

  • årsregnskap
  • bilag
  • lønnskjøring
  • moms og skatt

… så fikser vi det. Alt du trenger å gjøre, er å spørre.

Så, har du spørsmål om DNB Regnskap – eller kanskje du bare vil lempe alle problemene dine over på oss? I så fall er vi bare glade for å kunne hjelpe.

Høres dette interessant ut? Vil du høre med om DNB Regnskap? Ta kontakt med Aider her!