AiderAider

PowerOffice Go

Vil du ha et regnskapssystem som bare funker? Med PowerOffice GO får du full kontroll på økonomien gjennom et intuitivt brukergrensesnitt. Det er enkelt å komme i gang, og systemet visualiserer det du vil vite gjennom lettfattelige grafer. Slik får du full oversikt – uten å bruke unødvendig tid.

Et skybasert system så enkelt at du ikke trenger opplæring

PowerOffice GO har også en rekke muligheter for både automatisering og integrasjoner av bank og fagsystemer. Trenger du å snakke med regnskapsføreren din? Det kan du gjøre gjennom chatten – direkte i programvaren. Spørsmålene dine knyttes direkte til transaksjonen det gjelder, og du kan enkelt gå tilbake i ettertid.

– Det er et system som er usedvanlig raskt å sette i gang. Vi får jevnlig tilbakemeldinger fra kunder som er begeistret over hvor god kontroll og oversikt de har fått over eget regnskap.

Vil du ha et regnskapssystem som bare funker?

Et regnskapssystem skal spare deg for tid, ikke stjele den. Med PowerOffice GO får du:

  • enkelt brukergrensesnitt
  • integrasjoner til alle banker og de fleste fagsystemer
  • rask og smidig oppstart
  • kommunikasjon med regnskapsføreren din et tastetrykk unna
  • muligheter for ytterligere tidsbesparing gjennom automatisering og maskinlæring
  • brukervennlige moduler for timeføring, lønn og reiseregninger

I Aider hjelper vi deg med å effektivisere regnskapsføringen din. Det sparer deg for dyrebar tid, og lar deg hente mer verdi ut av oss som rådgivere.

– All den tiden både vi og kundene våre sparer på å registrere transaksjoner, kan vi bruke til å skape mer verdi sammen, avslutter Waage.

Vil du få enklere regnskapsføring med PowerOffice GO? Ta kontakt med oss i dag.