AiderAider

En julegave fra Aider

Vi har flere juletradisjoner her i Aider. Den vi synes er aller finest, er å hjelpe noen som trenger det. Denne jula støtter vi Blå Kors – og vi oppfordrer alle til å gjøre det samme.

For de fleste av oss er jula ei fin tid. Et lite lyspunkt i en mørk og kald vinter. For noen er det bare mørkt og kaldt. Lysene ikke stort mer enn en påminnelse om alt de ikke får være med på. Enten fordi de ikke har råd, eller fordi de ikke har noen å dele det med. Eller begge deler.

Da vi tok kontakt med Blå Kors, var tanken å starte en innsamling av julegaver. Beskjeden tilbake var klar: Gaver er vel og bra, men det vi vet hjelper brukerne våre aller best – både i dag og på sikt – er pengestøtte. Penger er lettere å plassere der det kniper mest, og det skaper en større nærhet til brukeren og deres behov.

Så da ble det det. Fra ledelsen har vi allerede gitt et beløp, og mens du leser dette, ruller innsamlingsaksjonen i hele Aider. Givergleden er stor. Når vi sier folk først, mener vi det – også i desember.

 

Gi julegave du også:
Bruk gavekonto 3201 52 74165 – eller Vipps din gave til 13130!

TA KONTAKT

Julie Andresen

HR-rådgiver og kull-ansvarlig

41 16 09 44 LinkedIn

- Vi setter stor pris på fleksibiliteten Aider har vist i samarbeidet. Det er viktig for Blå Kors å kunne hjelpe brukerne våre på best mulig vis, og vi merker at Aider deler engasjementet på en varm og ektefølt måte, sier Kathrine Toppe, markedsrådgiver i Blå Kors

Hvorfor Blå Kors?

Det er mange gode formål der ute, men i år er vi inne i spesielle tider. Blå Kors er en av dem som merker det i hverdagen. De forteller oss at flere som ikke før har hatt dårlig råd, plutselig har det. 

De forteller om småbarnsmødre som kommer innom Blå Kors barnas stasjon – bare så de kan skru av varmeovnen hjemme i noen timer. Mange eier ikke vinterklær. 

I en sånn tid stiller Blå Kors med nettopp et sted å være. Et varmt sted, med måltider og noen å snakke med. Både fagpersoner og frivillige. De er der for dem som ikke har råd, for dem som ønsker seg et bedre familieliv – og for dem som er helt alene.

Det er det vanskelig å ikke la seg bevege av. Aider skal tross alt være hjelperen. Og en god hjelper strekker ut hånden til dem som trenger det, ikke bare til dem som spør.

- Blå Kors har en rekke tilbud som hjelper barn, unge og familier som strever. Med Aider sin, og kanskje din, støtte kan vi nå enda flere, avslutter Kathrine.

Til slutt vil vi avslutte med en call to action. Et opprop, om du vil. Hvis du eller din bedrift har rom til å hjelpe, så gjør det. Hver krone til Blå Kors betyr mer og bedre hjelp til dem som trenger det.

Bruk gavekonto 3201 52 74165 – eller Vipps din gave til 13130!