AiderAider

Aktuelt

Her finner du aktuelle artikler og nyheter fra Aider.

Aider slår seg sammen med Impaktor: – Komplementerer hverandre på alle måter

I nærmere 10 år har Impaktor hjulpet offentlige og private virksomheter med leder- og medarbeiderutvikling, endringsprosjekter og omstilling. Nå blir de en del av Aiders fremadstormende satsing på Folk & kultur. – Vår ambisjon har alltid vært å forbedre norsk arbeidsliv. Det blir vi enda bedre i stand til nå, sier Eivind Garshol, daglig leder og partner i Impaktor.

Les mer

Aider åpner kontor i Halden

Aider fortsetter den eksplosive veksten i Østfold og åpner i høst sitt femte kontor på kort tid. – Vi har god fart og utvikling her i regionen, og nå var tiden inne for å komme enda tettere på både folk og lokalt næringsliv i Halden by, sier Robin Olsen, regionleder for Aider i Østfold.

Les mer

iTide økonomi blir en del av Aider: – Et perfekt utgangspunkt for vår nordnorske satsing

Regnskapsbyrået iTide økonomi huser nær 30 ansatte på tvers av fire kontorer i Troms. Nå blir de alle en del av Aider. – Å komme inn i dette kompetansehuset vil være utrolig verdifullt for kundene våre, sier Åse L. Jakobsen, daglig leder i iTide økonomi.

Les mer

Info om nye krav til arbeidsavtaler

Fra 1. juli 2024 trer en rekke nye regler i kraft som omhandler kravene til innholdet i en arbeidsavtale i henhold til Arbeidsmiljøloven. Dersom du bruker en mal når arbeidsavtalen utarbeides, må du sørge for at den er oppdatert i henhold til de nye lovendringene

Les mer

Revidert nasjonalbudsjett 2024

Her finner du et revidert nasjonalbudsjett for 2024

Les mer

Skatt & Regnskap AS slår seg sammen med Aider

Det tidligere Hvalstad-baserte Skatt & Regnskap AS blir en del av kompetansehuset Aider. De 17 ansatte flyttet inn i splitter nye lokaler i Asker april 2024, og blir nå kommunens første Aider-kontor. – Nå skal vi fortsette å gi full gass og levere enda bedre tall enn forventet, sier Fredrik Aars-Rynning, gründer og daglig leder i Skatt & Regnskap AS.

Les mer

Enklere, smartere og bedre: Aider og Huma inngår strategisk HR-samarbeid

Huma er markedets mest moderne HR-system – og passer både små og store selskaper. Gjennom en ny partneravtale kan Aider nå tilby dette systemet til alle sine kunder. – Vi er pådrivere for alt som forenkler, og Huma gjør HR enklere enn noen gang, sier Line Hobbesland, leder for HR-tjenester i Aider.

Les mer

Aider vil rigge kundene sine for morgendagen: Oppretter Aider Innovasjon AS

Har dere en god ide eller behov for utvikling? Aider innovasjon hjelper dere med å ta ideer og utviklingsmuligheter til konkrete prosjekter, samtidig som vi bistår med søknader til støtteordninger for å sikre finansiering, sier Klas Forfang, leder for Aider Innovasjon.

Les mer

Aider styrker satsingen på eiendom: Slår seg sammen med Frier Accounting

Frier Accounting blir en del av kompetansehuset Aider. Med det girer Aider opp satsingen på eiendom og konsern. – For å kunne fortsette veksten og utviklingen ønsket vi å bli en del av et større regnskapsmiljø, og Aider var en perfekt match for oss, sier Esther Huemer-Nilsen, daglig leder i Frier Accounting.

Les mer

Aider åpner nytt kontor på Jessheim

Det er under 2 år siden Aider åpnet kontor på Lillestrøm. Nå følger vi opp suksessen i nabobyen Jessheim. – Dette er en svært spennende region for oss, og vi skal ta med oss alle lærdommene fra Lillestrøm inn i denne satsingen , sier Lars Bratberg, regionsleder for Oslo i Aider.

Les mer

Aider vokser i Østfold – bli kjent med folka som får det til!

I 2022 startet Aider med blanke ark i Østfold. To år senere blomstrer regionsatsingen – med tre kontorer og over 50 ansatte. Her kan du møte noen av kompetansehusets mange flotte østfoldinger. Hvorfor lykkes Aider så godt her – og hva er nøkkelen til at medarbeiderne stortrives?

Les mer

Aider blir ny økonomipartner for Lyn

Kompetansehuset Aider går inn som partner for Lyn og blir klubbens totalleverandør av regnskapstjenester. – Vi er helt avhengige av partnere med høy økonomiforståelse, og Aider var en perfekt match for oss, sier Bjørn Gohn Jønsberg, daglig leder i Lyn 1896 FK.

Les mer

Aider utvider samarbeidet med Recreate

Siden 2014 har kompetansehuset Aider levert regnskapstjenester til eiendomsselskapet Recreate. Nå utvider de samarbeidet til også å gjelde forvaltning av Recreate-eiendommer.

Les mer

Aider styrker tjenestetilbudet med Ascender på laget

Executive search-selskapet Ascender har hatt en formidabel vekst siden oppstarten i 2014. Nå blir de en del av et annet selskap i hurtig fremmarsj: kompetansehuset Aider. – For oss er dette et frempek mot en rådgivingssatsing vi kommer til å trykke hardt på fremover, sier Aider-leder Andreas Vik.

Les mer

Girer opp satsingen på Kongsberg

Kongsberg-baserte TM Økonomi og Regnskap AS blir en del av kompetansehuset Aider. Det skjer bare måneder etter at Aider etablerte sitt nye kontor i bergstaden. – Først og fremst er dette en god nyhet for kundene våre, sier Gudrun Moen, daglig leder i TM.

Les mer