Aktuelt

Her finner du aktuelle artikler og nyheter fra Aider.

Østfold er Aider sin nye regionsatsing

Det blir stadig færre «blank spots» på kartet for Aider. Nå kan endelig industribastionen Østfold krysses av. – Vi skal tilby bedriftene i regionen økonomitjenester på et nytt nivå, sier Robin Aleksander Olsen, leder for det nye kontoret som skal ligge i Sarpsborg.

Les mer

Verden digitaliseres: Har du tatt de riktige stegene som økonomisjef?

Verden digitaliseres i et forrykende tempo. For mange av oss betyr det to valg: synk eller svøm. Har du tatt de riktige stegene i din bedrift?

Les mer

Aider går inn som eier i Gripr: – Sammen skal vi riste litt i håndverkerne

I halvannet år har softwareselskapet Gripr sett seg om etter den riktige strategiske partneren. Nå er letingen over, og Aider går inn på eiersiden. – Vi er aktøren som endrer hva regnskapsselskaper er og jobber med. Dette er et godt eksempel på det, sier Andreas Vik, leder i Aider.

Les mer

Kompetansehuset Aider setter fart på eiendomssatsingen: Slår seg sammen med Prokurist

Siden 2004 har byrået Prokurist vært næringsmeglernes «go-to-guy». Nå blir Oslo-selskapet en del av kompetansehuset Aiders eiendomssatsing. – Vi sier nei til ganske mange, men Prokurist var lett å si ja til. Dette blir en enorm styrking av vårt eiendomsteam, sier Andreas Vik, leder i Aider.

Les mer

Nå setter vi fart på eiendomssatsingen

Et ambisiøst kompetansehus tørster alltid etter flinke folk. Så når vi finner mange samtidig, er det en anledning til å gi gass. Med PwC Accounting og Prokurist på laget samler vi både kunnskap og krefter – og kan bygge Norges ledende økonomistyringsmiljø for eiendomsbransjen.

Les mer

Vingman blir en del av Aider!

Siden 1983 har selskapet Vingman vært en regnskapsbauta i Drammen. Nå blir de 20 ansatte en del av Aider-laget. – Dette var match med en eneste gang, sier Andreas Vik, daglig leder i Aider.

Les mer

Robin (30) har vært med Aider fra start: – En utrolig reise

Siviløkonom Robin Aleksander Olsen så at utfordreren Aider var i ferd med å gire opp. Den uttalte ambisjonen om å redefinere regnskapsbransjen ville han være med på. – Å begynne her var det riktige valget for meg. Jeg har fått bidra til å forme retningen på et selskap i voldsom vekst, sier han.

Les mer

Aider kjøper PwC Accounting: Det alle har snakket om, er i ferd med å skje

Kompetansehuset Aider gjør sitt største oppkjøp noensinne, og det er PwCs eget regnskapsbyrå som nå blir en del av utfordrermiljøet. – Denne transaksjonen er et synlig bevis på at regnskapsbransjen virkelig er i endring, sier Andreas Vik, leder i Aider.

Les mer

Tilbake på hjemmekontor? Trenger du ny inspirasjon til å drive god ledelse?

På grunn av smittesituasjonen og de nye restriksjonene har mange selskaper vært nødt til å sende de ansatte tilbake på hjemmekontor. Vi i Aider kan bistå med å skape energi og begeistring i din organisasjon.

Les mer

Må du permittere? Dette er prosessen du må forholde deg til nå

Grunnet nye restriksjoner er flere selskaper nå i en vanskelig situasjon, hvor permittering av ansatte kan være nødvendig. Vi i Aider står klare for å bistå deg i denne prosessen.

Les mer