Aktuelt

Her finner du aktuelle artikler og nyheter fra Aider.

Aider styrker seg i Grenland: Slår seg sammen med R8 Consulting

Aider fortsetter veksten i sprintfart, og grenlandsbyrået R8 Consulting blir nyeste tilskudd til familien. – Dette er et byrå som er vant til å tenke de store tankene om hvordan verden endrer seg. Det er en god match for oss, sier Bjørnar Fjeld, leder for IT og tech i Aider.

Les mer

Dette året har vist oss alle viktigheten av digitalisering

Når de mest turbulente tider roer seg, er det på tide å spørre hva vi har lært. – Dette året har kanskje mest av alt gitt oss en vekker om sårbarhet, sier Patricia Olsson i Aider.

Les mer

En ting er vi sikre på. Verden trenger ikke enda et regnskapsbyrå.

I dag slår regnskaps- og rådgivingsmiljøene Tet og Aider seg sammen. Den nye Aider-ledelsen går høyt ut under lanseringen av sitt nye jeg. – Verden trenger ikke enda et regnskapsbyrå, og derfor startet vi Aider. For oss er riktige tall bare starten. Vi tror på å gi kundene våre noe langt mer enn det, sier Andreas Vik, leder i Aider.

Les mer

Corona: Ordningen for lønnskompensasjon er lansert

Tirsdag forrige uke var ordningen endelig klar, og NAV er nå klare for å starte utbetalingene til dem som har blitt permittert som følge av Corona.

Les mer

Nå kan du søke om kontantstøtte for kostnader i april

Søkeportalen for kontantstøtte for april er nå åpen. Det er en del endringer i ordningen, sammenlignet med mars. Her får du oversikten over de viktigste punktene i den oppdaterte ordningen.

Les mer

På tide at noen utfordrer de 5 store

Aider og Tet samler kreftene i nytt selskap – og blir et av landets største regnskaps- og rådgivningsmiljøer. – Knut Grotli og jeg startet Aider fordi denne tungrodde bransjen trenger å bli røsket opp i. Nå får vi muskler til å gjøre akkurat det, sier Andreas Vik, som blir leder av selskapet etter sammenslåingen.

Les mer

Tet og Aider slår seg sammen – lansering til høsten

I dag har vi spennende nyheter. Tet og Aider slår seg sammen, et kompetansehus med hovedbase i Oslo. Det gjør oss til en enda bedre partner for kundene våre – og en sterkere utfordrer i bransjen. Nye Aider vil lanseres i september.

Les mer

Kontantstøtten – bedre føre var enn etter snar

Vi erfarer at alle dere som enten har søkt, eller tenker å søke om kompensasjon for tapt omsetning, bør rådføre dere med regnskapsføreren deres. Feil tall kan føre til avslag, eller en underkjent etterkontroll – og da er det bedre å være føre var enn etter snar.

Les mer

4 gode råd til bedrifter i krisetid

Det er krevende å holde en bedrift på stø kurs, spesielt når det blåser opp til storm. Like vanskelig er det å holde farten oppe når all vind forsvinner fra seilene.

Les mer

Coronaviruset: Krisepakken for næringslivet – del 2

Regjeringen har lansert ordningen som innebærer at staten dekker en andel av de faste kostnadene for bedrifter som har betydelig nedgang i omsetningen som følge av virusutbruddet og smitteverntiltakene. Stortinget ble enige om forslaget, tirsdag 7. april – og søkeportalen ble lansert 17. april.

Les mer