AiderAider

Aktuelt

Her finner du aktuelle artikler og nyheter fra Aider.

Aider styrker tjenestetilbudet med Ascender på laget

Executive search-selskapet Ascender har hatt en formidabel vekst siden oppstarten i 2014. Nå blir de en del av et annet selskap i hurtig fremmarsj: kompetansehuset Aider. – For oss er dette et frempek mot en rådgivingssatsing vi kommer til å trykke hardt på fremover, sier Aider-leder Andreas Vik.

Les mer

Girer opp satsingen på Kongsberg

Kongsberg-baserte TM Økonomi og Regnskap AS blir en del av kompetansehuset Aider. Det skjer bare måneder etter at Aider etablerte sitt nye kontor i bergstaden. – Først og fremst er dette en god nyhet for kundene våre, sier Gudrun Moen, daglig leder i TM.

Les mer

Arcadia Regnskap blir en del av Aider

Arcadia er et bransjespisset regnskapsbyrå med en rekke nasjonale kunder innen reklame, TV, film og animasjon. Nå blir trondheimsbedriften en del av kompetansehuset Aider. – Vi oppfattet Aider som de mest moderne i bransjen, sier Julia Hansen, daglig leder i Arcadia Regnskap.

Les mer

Havtal blir en del av Aider

Vestlandsbaserte Havtal har hatt en kraftig vekst siden oppstarten i 2017. Nå tar de med seg tre kontorer og 19 ansatte inn i kompetansehuset Aider. – Vi skal fortsette å vokse og skape moderne, attraktive arbeidsplasser i regionen, sier Tor Einar Erikstad, partner og daglig leder i Havtal.

Les mer

-Nå er det vekst som gjelder

Sogndal-baserte Ellingsen Regnskapsservice blir en del av Aider. Dette er den andre sammenslåingen i kommunen på et knapt år. – Nå skal vi sette oss ned og lage en plan for fremtidig vekst. Vi gjør dette fordi vi vil satse, sier Ove Ellingsen, daglig leder i Ellingsen Regnskapsservice.

Les mer

Bromar slår seg sammen med Aider

Når det lokaleide regnskapsbyrået Bromar går inn i kompetansehuset Aider, er det med tydelige ambisjoner for hjembyen Bodø. – Vi satser på Nord-Norge, og det er her vi skal bygge noe stort, sier Glenn Håvar Brottveit, daglig leder i Bromar.

Les mer

Aider slår seg sammen med Effektiv Bedrift AS

I 20 år har regnskapskontoret Effektiv Bedrift stått fjellstøtt i den trønderske kommunen Melhus. Nå tar de med seg den veldrevne butikken inn i kompetansehuset Aider. – Dette er dyktige folk som har klart å knekke noen viktige koder. Vi gleder oss til å få dem med på laget, sier Christian Langseth, partner i Aider.

Les mer

Aider + Finansavisen = HR Akademiet

Sammen med Finansavisen har vi laget HR Akademiet. En læringsplattform for deg som ønsker faglig input på bare 10 minutter! La deg inspirere og lær av dyktige Aidere gjennom seks episoder hvor HR står i sentrum.

Les mer

Sett fart på kulturarbeidet

Kultur bygges og utvikles på alle nivåer i en organisasjon, men den må forankres i toppen. Har din ledelse den nødvendige bevisstheten rundt kulturutvikling?

Les mer

To nye selskaper inn i Aider: – Nå starter Østfold-satsingen for alvor

Exakt Regnskapsbyrå og Concepta Partner går inn i Aider – og med det går startskuddet for en eksplosiv regionsatsing. – Vi har en klar ambisjon om å bli Østfolds ledende kompetansehus innen regnskap, og nå er vi allerede godt på vei, sier Aider-leder Andreas Vik.

Les mer

Aider på Hamar styrker laget med ny sammenslåing

Aiders nye regnskapskontor på Hamar hadde knapt rukket å komme i gang med onboarding og oppstart. Så var det dags for nok en sammenslåing. – Vi kunne ikke la denne muligheten gå fra oss, forteller Morten Alver, partner i Aider.

Les mer

En julegave fra Aider

Vi har flere juletradisjoner her i Aider. Den vi synes er aller finest, er å hjelpe noen som trenger det. I år, som i fjor støtter vi Blå Kors – og vi oppfordrer alle til å gjøre det samme!

Les mer

Stavanger-baserte Sum blir en del av Aider!

Det er 12 år siden regnskap- og rådgivingsselskapet Sum ble startet i en innovasjonspark i Stavanger. Nå blir den rogalandske suksesshistorien en del av det nasjonale kompetansehuset Aider. – Det er ikke mange andre jeg ville solgt «hjertebarnet» til, men nå er jeg stolt, sier Gard Kverneland, hovedaksjonær og aktiv medeier i Sum.

Les mer

Sterke tall for Aider i siste kvartalsrapport: – Veksten skal fortsette

Kompetansehuset Aider leverer sterke tall for Q2 2022. Den ferske kvartalsrapporten viser en inntekt på 135 millioner, en økning på 69 % fra samme kvartal i fjor. – Vi har full fart fremover og ser store muligheter for fortsatt kraftig vekst, sier Andreas Vik, leder for Aider.

Les mer