AiderAider

Aktuelt

Her finner du aktuelle artikler og nyheter fra Aider.

Aider styrker satsingen på eiendom: Slår seg sammen med Frier Accounting

Frier Accounting blir en del av kompetansehuset Aider. Med det girer Aider opp satsingen på eiendom og konsern. – For å kunne fortsette veksten og utviklingen ønsket vi å bli en del av et større regnskapsmiljø, og Aider var en perfekt match for oss, sier Esther Huemer-Nilsen, daglig leder i Frier Accounting.

Les mer

Aider åpner nytt kontor på Jessheim

Det er under 2 år siden Aider åpnet kontor på Lillestrøm. Nå følger vi opp suksessen i nabobyen Jessheim. – Dette er en svært spennende region for oss, og vi skal ta med oss alle lærdommene fra Lillestrøm inn i denne satsingen , sier Lars Bratberg, regionsleder for Oslo i Aider.

Les mer

Aider vokser i Østfold – bli kjent med folka som får det til!

I 2022 startet Aider med blanke ark i Østfold. To år senere blomstrer regionsatsingen – med tre kontorer og over 50 ansatte. Her kan du møte noen av kompetansehusets mange flotte østfoldinger. Hvorfor lykkes Aider så godt her – og hva er nøkkelen til at medarbeiderne stortrives?

Les mer

Aider blir ny økonomipartner for Lyn

Kompetansehuset Aider går inn som partner for Lyn og blir klubbens totalleverandør av regnskapstjenester. – Vi er helt avhengige av partnere med høy økonomiforståelse, og Aider var en perfekt match for oss, sier Bjørn Gohn Jønsberg, daglig leder i Lyn 1896 FK.

Les mer

Aider utvider samarbeidet med Recreate

Siden 2014 har kompetansehuset Aider levert regnskapstjenester til eiendomsselskapet Recreate. Nå utvider de samarbeidet til også å gjelde forvaltning av Recreate-eiendommer.

Les mer

Aider styrker tjenestetilbudet med Ascender på laget

Executive search-selskapet Ascender har hatt en formidabel vekst siden oppstarten i 2014. Nå blir de en del av et annet selskap i hurtig fremmarsj: kompetansehuset Aider. – For oss er dette et frempek mot en rådgivingssatsing vi kommer til å trykke hardt på fremover, sier Aider-leder Andreas Vik.

Les mer

Girer opp satsingen på Kongsberg

Kongsberg-baserte TM Økonomi og Regnskap AS blir en del av kompetansehuset Aider. Det skjer bare måneder etter at Aider etablerte sitt nye kontor i bergstaden. – Først og fremst er dette en god nyhet for kundene våre, sier Gudrun Moen, daglig leder i TM.

Les mer

Arcadia Regnskap blir en del av Aider

Arcadia er et bransjespisset regnskapsbyrå med en rekke nasjonale kunder innen reklame, TV, film og animasjon. Nå blir trondheimsbedriften en del av kompetansehuset Aider. – Vi oppfattet Aider som de mest moderne i bransjen, sier Julia Hansen, daglig leder i Arcadia Regnskap.

Les mer

Havtal blir en del av Aider

Vestlandsbaserte Havtal har hatt en kraftig vekst siden oppstarten i 2017. Nå tar de med seg tre kontorer og 19 ansatte inn i kompetansehuset Aider. – Vi skal fortsette å vokse og skape moderne, attraktive arbeidsplasser i regionen, sier Tor Einar Erikstad, partner og daglig leder i Havtal.

Les mer

-Nå er det vekst som gjelder

Sogndal-baserte Ellingsen Regnskapsservice blir en del av Aider. Dette er den andre sammenslåingen i kommunen på et knapt år. – Nå skal vi sette oss ned og lage en plan for fremtidig vekst. Vi gjør dette fordi vi vil satse, sier Ove Ellingsen, daglig leder i Ellingsen Regnskapsservice.

Les mer

Bromar slår seg sammen med Aider

Når det lokaleide regnskapsbyrået Bromar går inn i kompetansehuset Aider, er det med tydelige ambisjoner for hjembyen Bodø. – Vi satser på Nord-Norge, og det er her vi skal bygge noe stort, sier Glenn Håvar Brottveit, daglig leder i Bromar.

Les mer

Aider slår seg sammen med Effektiv Bedrift AS

I 20 år har regnskapskontoret Effektiv Bedrift stått fjellstøtt i den trønderske kommunen Melhus. Nå tar de med seg den veldrevne butikken inn i kompetansehuset Aider. – Dette er dyktige folk som har klart å knekke noen viktige koder. Vi gleder oss til å få dem med på laget, sier Christian Langseth, partner i Aider.

Les mer

Aider + Finansavisen = HR Akademiet

Sammen med Finansavisen har vi laget HR Akademiet. En læringsplattform for deg som ønsker faglig input på bare 10 minutter! La deg inspirere og lær av dyktige Aidere gjennom seks episoder hvor HR står i sentrum.

Les mer

Sett fart på kulturarbeidet

Kultur bygges og utvikles på alle nivåer i en organisasjon, men den må forankres i toppen. Har din ledelse den nødvendige bevisstheten rundt kulturutvikling?

Les mer