Aktuelt

Her finner du aktuelle artikler og nyheter fra Aider.

Lene skal lede Aider sin Vestfold-satsing

Kompetansehuset Aider satser stort i regionene, og nå står Vestfold for tur. Den offensiven skal de gjøre med sandefjording Lene Kvia i spissen. “Hun har en glød for bransjen du ikke klarer å fake. Hun stråler genuint engasjement for både fag og kunder”, sier Andreas Vik, leder i Aider.

Les mer

Setter fart på regional satsing: Aider slår seg sammen med Master Regnskap

Vi fortsetter den eventyrlige veksten, og slår oss nå sammen med Sandefjord-baserte Master Regnskap. – De er et velrenommert selskap, med respekterte bransjefolk ved roret. Det er akkurat den typen partnere vi ser etter, sier Anders Aasen, leder for forretningsutvikling i Aider.

Les mer
ansatt aider

Derfor kan det lønne seg å bytte økonomisystem i 2021

Det er en tykk skog av regnskapssystemer der ute. Har du tenkt over om det du bruker i dag, egentlig er det rette for deg? Hvis ikke får du noe å tygge på nå. Her er hvorfor det kan lønne seg å bytte økonomisystem i 2021.

Les mer

Hva kan du forvente av regnskapsføreren din i 2021?

At digitaliseringen omstiller oss, er noe «alle» vet. Selv snakker vi i Aider mye om å snu opp-ned på etablerte sannheter. Men hva vil det si i praksis for deg som kunde?

Les mer
regnskap oslo

Hva er forskjellen på et regnskapsbyrå og et kompetansehus?

I Aider kaller vi oss et kompetansehus. Men hva betyr det, egentlig? Og hva er forskjellen fra et helt ordinært regnskapsbyrå? – Først og fremst sier det noe om kultur og hva vi leverer, sier Lars Bratberg, partner og leder for økonomi og HR i Aider.

Les mer
regnskapsfører innlandet

Verden digitaliseres – har du tatt de riktige stegene som økonomisjef?

Verden digitaliseres i et forrykende tempo. For mange av oss betyr det to valg: synk eller svøm. Har du tatt de riktige stegene i egen bedrift? Leder for kvalitet i Aider, Berit Rongsjord, gir deg noen gode råd – og spørsmålene du som økonomisjef må stille deg selv.

Les mer

Er tiden inne for å automatisere regnskapet?

Er automatisering fremdeles bare et buzzord, eller er det noe som rører seg i regnskapsbransjen? Aiders leder for IT & tech, Bjørnar Fjeld, er i alle fall klar i sin tale. – Automatisering er ikke bare prat lenger. Nå skjer det, og det skjer mye på en gang, sier han.

Les mer

Forenkle avstemming? Her er løsningen som bare stemmer

Den norske startupen AccountFlow har utviklet en nyskapende løsning for avstemming, og Aider har vært en sentral sparringspartner i utviklingen. – Vi er alltid på leting etter teknologi som forenkler og effektiviserer, og dette er en sånn løsning, sier Bjørnar Fjeld, leder for IT & tech i Aider.

Les mer

Forenkling av hverdagen for deg som økonomisjef

I Aider brenner vi for forenkling i alle ledd, men hva betyr dette i praksis? Hvilken vei går utviklingen, og hva er egentlig en regnskapsførers beste våpen i kampen mot overkomplisering? Vår leder for salg og marked, Patricia Olsson, forklarer hvordan vi jobber for å sikre en stadig enklere hverdag for økonomisjefen.

Les mer

Aider åpner nytt regionskontor: Satser stort på Innlandet

Aider fortsetter sin sterke regionssatsing, og klipper snorene for enda et selskap med lokal forankring. – Aider sin ambisjon er å være utfordreren i regnskapsbransjen, og nå skal vi gi lokalt næringsliv rundt Mjøsa tilgang på innovative tjenester og kvalitet på et helt nytt nivå, sier Morten Alver, kontorleder for Innlandet.

Les mer