Aktuelt

Her finner du aktuelle artikler og nyheter fra Aider.

Sterke tall for Aider i siste kvartalsrapport: – Veksten skal fortsette

Kompetansehuset Aider leverer sterke tall for Q2 2022. Den ferske kvartalsrapporten viser en inntekt på 135 millioner, en økning på 69 % fra samme kvartal i fjor. – Vi har full fart fremover og ser store muligheter for fortsatt kraftig vekst, sier Andreas Vik, leder for Aider.

Les mer

Bli med på gratis seminar: Slik bygger du bedriftskulturen du ønsker deg!

Du har hørt det mange ganger før – og vet det jo egentlig: Kultur spiser strategi til frokost. Men hva betyr det i praksis? Hvordan vet du hvilke verdier som er riktig for akkurat din bedrift, og enda vanskeligere: Hvordan setter du dem ut i livet?

Les mer

Aider åpner kontor på Hamar

Det er bare et drøyt år siden Aider åpnet sitt nye kontor på Lillehammer. Nå fortsetter veksten rundt Mjøsa, og i september klippes nok en rød snor, denne gangen på Hamar. – Vi er stolte over at de aller beste folka ville bli med oss på reisen, sier Morten Alver, partner i Aider.

Les mer

Aider åpner kontor på Romerike: – Kanskje Norges største vekstområde

Det er ingen bremser på Aider-toget, og kompetansehuset åpner nå et nytt kontor i Lillestrøm. – Skal du betjene hele Oslo-regionen godt, kan du ikke bare sitte i sentrum, sier Aider-leder Andreas Vik.

Les mer

Aider åpner kontor i Stjørdal

Tre rådgivere fra Aider i Trondheim parkerer pendlerbilen og åpner kontor i hjembyen Stjørdal. – Dette er en bra ting for alle, og kanskje aller mest for det lokale næringslivet, sier Maren Bye, partner i Aider.

Les mer

Kirken valgte Aider

Siden juni 2020 har Den norske kirke vært på utkikk etter en ny leverandøravtale for lønns-, personal- og regnskapstjenester. Nå har de valgt Aider. – Vi vil gratulere Aider som en verdig vinner av anbudskonkurransen, sier økonomisjef i Den norske kirke, Øyvind Berntsen.

Les mer

Østfold er Aider sin nye regionsatsing

Det blir stadig færre «blank spots» på kartet for Aider. Nå kan endelig industribastionen Østfold krysses av. – Vi skal tilby bedriftene i regionen økonomitjenester på et nytt nivå, sier Robin Aleksander Olsen, leder for det nye kontoret som skal ligge i Sarpsborg.

Les mer

Verden digitaliseres: Har du tatt de riktige stegene som økonomisjef?

Verden digitaliseres i et forrykende tempo. For mange av oss betyr det to valg: synk eller svøm. Har du tatt de riktige stegene i din bedrift?

Les mer

Aider går inn som eier i Gripr: – Sammen skal vi riste litt i håndverkerne

I halvannet år har softwareselskapet Gripr sett seg om etter den riktige strategiske partneren. Nå er letingen over, og Aider går inn på eiersiden. – Vi er aktøren som endrer hva regnskapsselskaper er og jobber med. Dette er et godt eksempel på det, sier Andreas Vik, leder i Aider.

Les mer

Kompetansehuset Aider setter fart på eiendomssatsingen: Slår seg sammen med Prokurist

Siden 2004 har byrået Prokurist vært næringsmeglernes «go-to-guy». Nå blir Oslo-selskapet en del av kompetansehuset Aiders eiendomssatsing. – Vi sier nei til ganske mange, men Prokurist var lett å si ja til. Dette blir en enorm styrking av vårt eiendomsteam, sier Andreas Vik, leder i Aider.

Les mer