AiderAider

24SevenOffice

Vil du heller bruke tid på kjernevirksomheten enn på regnskap? 24SevenOffice er et fleksibelt, skybasert ERP-system som lar deg skreddersy arbeidsflyten din. Slik kan du både skape vekst og frigjøre tid.

Å velge rett ERP-system kan være vanskelig. Er du en større virksomhet, lurer du kanskje på om det smidige, brukervennlige systemet har nok funksjonalitet. Er du en mindre bedrift, frykter du kanskje at det komplekse systemet blir for omfattende. Og hva skjer når du vokser? 

24SevenOffice gjør valget enkelt. Her er det du som legger føringene for systemet – ikke omvendt. Velg akkurat de moduler, tilganger og funksjonaliteter du trenger i et system som er fullstendig fleksibelt og skalerbart.

Bort med manuelle oppgaver

24SevenOffice er også det ERP-systemet på markedet med størst grad av automatisering. Det lar deg kvitte deg med en lang rekke manuelle prosesser, og du kan optimalisere både data- og arbeidsflyt. Kort sagt: Du skreddersyr bedriftens økosystem. 

– Med 24SevenOffice trenger du ikke bekymre deg for å “vokse ut av” systemet. Du oppgraderer ganske enkelt i takt med at bedriften din utvikler seg, sier Preben Wallestad, senior systemrådgiver i Aider.

Vi tar oss av det meste

Systemet er også raskt å implementere, slik at du kan høste gevinst fra dag én. Vi i Aider hjelper deg selvsagt onboardingen, dersom du trenger det. 

Og skulle du trenge hjelp med noe helt annet, har du alltid Aider i ryggen. 

Siden vi tross alt er et kompetansehus, kan vi løse det aller meste. Trenger du en ny integrasjon? Vi lager den. HR-rådgiving? Vi gjør det også. Outsourcing av lønn, årsregnskap – eller hele økonomifunksjonen? Selvfølgelig.

- Et godt ERP-system kan være et svært kraftig verktøy for selskaper som ønsker å effektivisere driften sin. Enda kraftigere blir det dersom du kan spille på folk som kjenner systemet til fingerspissene, avslutter Wallestad.

Så, har du spørsmål om 24SevenOffice – eller kanskje du bare vil lempe flest mulig kjipe oppgaver over på oss? I så fall er vi bare glade for å kunne hjelpe. Ta kontakt med Preben her!