AiderAider
Oppholdsrom interiørbutikk

Palma Store – dyktige rådgivere og et enkelt system sikrer driften

Palma Store er en mellomstor og veldig personlig interiørbutikk i hjertet av Tønsberg. I tillegg til den fysiske lokasjonen driver Palma også sin egen nettbutikk. Fra da selskapet ble opprettet i 2015 valgte de Aider som sin rådgiver og regnskapsbyrå.

Trenger bedriften din økonomisk rådgivning? Kontakt oss

– Jeg var ung og ganske uerfaren da jeg startet opp. Det var mye å sette seg inn i og læringskurven var bratt. Det å få rådgiving og god opplæring av Aider har vært utrolig viktig for hvordan jeg driver firmaet fra dag til dag, sier daglig leder Lars E.S. Løvvold

 

Større konkurranse

Interiørbransjen er preget av hard konkurranse og en netthandel som stadig tar over for fysiske kjøp. Da Palma Store gikk over til RDR, nå Aider, fikk daglig leder Lars E. S. Løvvold mer kontroll på hverdagen.

Portrett av ung mann i en skinnstol

En dyktig sparringspartner

Palma Store Tønsberg har vært kunde hos Aider siden selskapet ble opprettet i februar 2015.

– Aider og regnskapsfører Olya Daffinrud fremsto som både ydmyke og profesjonelle på samme tid. Vi bruker systemet Tripletex. Jeg registrerer kun fakturaer og Aider tar seg av resten.

– Regnskapsføreren min kan gi meg råd både når det gjelder spørsmål om lønn, arbeidsvilkår og personal. Nå går regnskapet av seg selv og vi sparer både tid og penger, avslutter Løvvold.

Enkel hverdag med bedre oversikt

I perioden Palma Store har samarbeidet med Aider har de spart penger og sikret styringen av driften. For Løvvold var det viktig å ha god oversikt og kontroll til enhver tid. Han trengte et system som var lett å bruke. Aider og Tripletex har gjort at selskapets og Løvvolds hverdag har blitt enklere.

Vurderer du å bytte regnskapsfører? Ta kontakt i dag.