Trenger du litt hjelp med likviditeten? Prøv driftskreditt fra Pareto

Benytter du deg av kassekreditt i perioder med tynn likviditet? Eller kanskje factoring? Driftskreditt fra Pareto gir deg det beste fra begge verdener.

Driftskreditt kan ofte være løsningen

Redusert betalingsdyktighet er noe de fleste selskaper kan oppleve i perioder – og mange opplevde at pandemien gav dem en liten smell i likviditeten. For dem som trenger litt ekstra «juice» når det kniper, er kassekreditt og factoring vanlige løsninger. Men de er ikke uten ulemper.

Factoring har på sin side flere skjulte kostnader, hvor flere små beløp i sum fort blir store. Kassekreditt kan også være både vanskelig og dyrt, med limit-provisjon og renter på bruk. Den gylne krysningen kalles driftskreditt.

TA KONTAKT

Tomas Lorentzen

Regnskapsrådgiver

98 82 67 30 LinkedIn

Driftskreditt er en ny løsning som tar det beste fra kassekreditt og factoring. Det er mer kostnadseffektivt i tillegg til å kreve mindre administrasjon, sier Tomas Lorentzen, regnskapsrådgiver i Aider.

Så hvordan i all verden funker det?

Den store kickeren er at du kun betaler for det du faktisk bruker. Det finnes ingen skjulte kostnader – det er bare to kostnadsdrivere, og de beveger seg sammen med aktiviteten i selskapet ditt.

Pareto kobler seg nemlig på regnskapssystemet ditt, får et sanntidsbilde av tallene dine – og gir kreditt basert på utestående kundefordringer. Slik får du en fleksibel løsning helt uten tidkrevende rapportering

Driftskreditt er også forutsigbart, fordi den kan skreddersys slik at du alltid har et minimum av kreditt tilgjengelig. Har du få kundefordringer som sommeren, for eksempel? No problem! Pareto fikser en nedre grense som gjør at du kan betale regningene dine – og sove godt om natten.

Nysgjerrig på driftskreditt? Ta kontakt med Tomas, så ordner vi et møte med Pareto.