AiderAider

Vingman blir en del av Aider!

Siden 1983 har selskapet Vingman vært en regnskapsbauta i Drammen. Nå blir de 20 ansatte en del av Aider-laget. – Dette var match med en eneste gang, sier Andreas Vik, daglig leder i Aider.

Om det ikke stod skrevet i stjernene, stod det i alle fall skrevet i navnene: Aider og Vingman. To hjelpere. 

– Dette er jo bare den beste matchen ever. Vi har til og med begge navn som spiller på at vi først og fremst skal hjelpe og gi råd. Det var åpenbart for oss at Vingman tok den rollen på alvor, og sånne folk vil vi ha på laget.

 

Best i byen

Det var en tilfeldig telefonprat som plasserte Vingman på Aiders radar. Men virkelig interessant ble det da Andreas gravde litt dypere:

– Jeg ringte kontaktene mine i Drammen og spurte som jeg pleier: Hvilket regnskapsselskap er best i byen? Det unisone svaret var Vingman. Og de beste i byen skal selvsagt være Aidere, så vi måtte ta en prat.

Det ble en prat som varte til langt på natt. 

– Jo mer vi snakket sammen, jo tydeligere ble det for oss begge at dette var en drømmematch. Vi hadde samme filosofi, visjon og teknologiforankring. Vi skravlet så lenge at vi glemte å spise, sier Andreas.

TA KONTAKT

Halvard Rype

Kontorleder • Drammen

95 10 61 05

Etterlengtet backup

Halvard Rype, daglig leder i Vingman, synes det er stas at drammensselskapet nå blir en del av et stort kompetansehus.

– Dette gir oss ikke bare en backup på kapasitet, men styrker hele vårt fagmiljø. Aider har 430 rådgivere, over 40 dedikerte systemutviklere og mye faglig spisskompetanse. Det gjør oss i stand til å levere skreddersydde teknologiløsninger og flere og bedre regnskapstjenester til kundene våre i Drammen.

Fra å være et regnskapskontor går dermed Vingman til å bli en del av et kompetansehus, som kan bistå kunder med alt fra oppkjøpsprosesser til HR-rådgiving og databehandling. 

– Vi har sett hvordan Aider er i ferd med å redefinere hele regnskapsbransjen. Det er vi stolt av å få bli en del av.

– Kjempespennende by

Dette blir Aiders første kontor i Drammen, og Andreas Vik er glad for å endelig være på plass i byen.

– Skal du være en hjelper, må du være tett på. Derfor er vi opptatt av å ha flinke folk i hele landet. Drammen er dessuten en kjempespennende by, og vi gleder oss til å sette vårt fotavtrykk der.

Til bordet tar også Vingman med seg nyttig systemkompetanse, blant annet på 24SevenOffice.

– Dette er en superbra synergi spesielt i lys av vårt nye PwC-oppkjøp. Med PwC Accounting og nå Vingman på laget kan vi bygge opp et bunnsolid 24Seven-fagmiljø. Det vil åpne enda flere muligheter for kundene våre.