AiderAider

Aider åpner endelig i Trondheim!

Vi i Aider fosser ikke bare fremover, men også nordover. Nå er vi på plass med vårt første kontor i Midt-Norge – etter en sammenslåing med det trønderske regnskapsbyrået Abra Regnskap.

Det var jungeltelegrafen som gav Aider-leder Andreas Vik nyss om regnskapskontoret ved Lilleby i Trondheim. 

– Flinke folk er grunnlaget for all suksess, så vi brukte nettverket vårt og spurte ganske enkelt: Hvem er best i byen? Navnet på toppen var gjengen i Abra, og vi er superhappy over at de nå skal feste Aider-skiltet på veggen, sier Andreas.

TA KONTAKT

Christian Langseth

Kontorleder, Trondheim • Regionsleder, Midt-Nord

41 55 86 84

Full klaff ved første møte

For Christian Langseth, daglig leder i Abra, var det ikke første gang han opplevde friere på døren. Men denne gangen var det annerledes, og ikke bare fordi det skjedde midt i pappapermen.

– Det var en positiv overraskelse da jeg fikk telefonen, for Aider har vært på radaren min lenge. Jeg kjenner Andreas fra tiden min i BDO, og har fulgt dem gjennom mediene. Jeg har enormt stor tro på forretningsmodellen deres og menneskene bak selskapet, og har sagt internt at disse kommer til å utfordre bransjen på en helt ny måte. Nå får vi være med på den reisen, og det gleder vi oss enormt til, sier Langseth.

Langseth var nemlig ikke i tvil om at en sammenslåing var noe de ville undersøke. Og det ble full klaff ved første møte.

– Vi har akkurat de samme grunnverdiene. Folk først. Ekstremt kundefokus. Flat struktur og ledere som tør å få skitt under neglene. Det er mange aktører som snakker om dette, men Aider gjør det. I tillegg representerer de noe nytt, sier Langseth.

Bare starten

For oss i Aider representerer denne sammenslåingen starten på en midtnorsk reise. Vi har ambisjoner om å umiddelbart vokse videre.

– Jobben fremover nå blir å knytte til oss andre fremoverlente regnskapsbyråer i regionen og vokse videre med å ansette flinke folk. Vi har sagt at vi skal redefinere hele bransjen, og stadig flere ser at vi faktisk gjør det. Er folk både dyktige og med på vår filosofi, er vi interessert i en prat, sier Vik.

For Langseth i Abra blir det en ny hverdag å komme tilbake til etter pappapermisjonen. Det gleder han seg til.

– Dette blir ekstremt bra for oss og kundene våre. Vi har tilgang på mer ressurser og flinke folk enn noen gang, sier han og avslutter:

– Nå skal vi utfordre hele bransjen og ta en betydelig posisjon i markedet.

Snakk med Aider i Trondheim, ta kontakt med Christian