AiderAider

HR-tjenester i Bergen

HR-arbeid er like krevende som det er viktig. Er du opptatt av å bygge en sunn arbeidskultur, hvor motiverte ansatte trekker i samme retning? Da kan det være godt med litt drahjelp. Sjekk hvordan vi i Aider kan hjelpe deg.

HR handler om så mangt. Fra å bygge en felles kultur rundt bedriftens verdier – til utvikling av maler og rammeverk. Det er de lange linjene og de små, men viktige formalitetene. Det handler om jus, teknologi, rutiner og prosesser. Og nettopp fordi feltet er så bredt, er det vanskelig å holde seg oppdatert på alt.

Med mindre du er et kompetansehus, selvfølgelig. Her i Aiders HR-team har vi kompetanse på hele bredden av HR-faget, fra lederutvikling til sykefravær. Vi kan avlaste deg direkte, gi deg gode råd – eller hjelpe deg med implementering av smarte systemer som gjør HR-arbeidet enklere.

TA KONTAKT

Camilla L. Skulstad

Leder for HR-tjenester • Region Vest • Manager

93 43 98 34

Våre HR-tjenester

Våre HR-tjenester faller stort sett inn under tre kategorier: HR-system, HR-for-hire og HR-produkter. Mistenker du at noe kunne passet deg og din virksomhet? Følg med nå, så tar vi en rask gjennomgang:

 

HR-system

Selv om HR dreier seg om mennesker, hjelper det med gode systemer. Vi i Aider hjelper deg med å samle alle HR-prosessene i én plattform. Brukervennlig, enkelt og enormt tidsbesparende. Effektiviser hverdagen din – og vær trygg på at alle ansatte får optimal oppfølging.

 

HR-produkter

Skal du lykkes med HR-arbeidet ditt, trenger du noen helt konkrete produkter i bunn. Her i Aider har vi verktøykassen full: Fra HR-skanner, kulturprosjekter, personal-, HMS- og lederhåndbøker til arbeidsavtaler, karriereveiledning og lederutvikling. Og selvfølgelig mye, mye mer. Noe du lurer på om vi kan hjelpe deg med? Ikke nøl med å spørre.

 

HR-for-hire

Permisjon, sykdom – eller kanskje bare en krevende situasjon? Det kan være mange grunner til å leie inn HR-kapasitet. Ofte kan det til og med lønne seg. Enten du trenger kortsiktig hjelp i en helt konkret sak, eller en trent hånd i en mer langsiktig interim-rolle, er vi der for deg.

Ingen oppgave er for stor eller for liten

Vi kan ivareta hele virksomhetens interne HR-funksjon – eller bare være en nyttig sparringspartner. Trenger du først og fremst å leie en rådgiver? Det fikser vi. Hva med en HR-leder? Selvfølgelig.

Fra rekruttering, onboarding og medarbeidersamtaler til HR-strategi og ledelse. Vi er der når du trenger det.

"HR-folkene våre brenner virkelig for dette faget. Derfor er vi alltid oppdatert på de nyeste verktøyene, metodikkene og sertifiseringene" – Camilla L. Skulstad, Leder HR Region Vest i Aider

Så, vil du sette fart på HR-arbeidet ditt? Eller kanskje du bare har spørsmål om tjenestene vi kan tilby? Ring Camilla på 93 43 98 34, så tar vi en liten prat.