AiderAider

Aider Sørvest

Vil du ha en regnskapsfører som faktisk bryr seg om bedriften din? En du får en relasjon til, og som kan hjelpe deg å lykkes? Med en rådgiver fra Aider kan du fokusere om dagen – og sove godt om natten!

La oss bistå deg!

Driver du bedrift, har du andre ting enn regnskap å tenke på. Derfor sørger vi i Aider for at regnskapet ditt bare flyter–helt uten hodepine.

Samtidig er regnskapet verdifull data. Det er innsikt–og våre rådgivere hjelper deg å tolke dem. Enten du trenger smarte råd, klarere beslutningsgrunnlag eller nyttige rapporter, så fikser vi det. Trenger du bare avlastning med de «kjedelige» oppgavene? Vi ordner det–null stress.

 

Langt mer enn regnskap

Med Aider som partner vet du at regnskapsrådgiveren din har et helt kompetansehus bak seg. Hva betyr det for deg? Ganske mye, faktisk!

For det første får du langt flere leveranser på ett sted. Du får årsoppgjør, skattemeldinger, lønn og regnskap–alt fra samme kontaktperson. Alle med full mailboks vet at det gir en enklere hverdag.

Vi kan også tilby langt mer enn bare de tradisjonelle regnskapstjenestene. Her i Sørvest (hvor vi før het Sum) har vi for eksempel en egen avdeling for skatterådgiving. I tillegg kan vi tilby HR–tjenester, CFO-for-hire og rådgiving innen alt fra eiendom til selskapsstruktur.

TA KONTAKT

Marie Grastveit

Kontorleder • Stavanger

90 86 61 73

Få en regnskapsfører som bryr seg

Sørvest-kontoret til Aider har dype røtter her i Rogaland. Vi bryr oss om de lokale bedriftene, både store og små. Uansett om du er gründer eller etablert nok til å ta regnskapet in-house: Vi hjelper med akkurat det du trenger–hverken mer eller mindre.

Så, vil du ha en regnskapsfører som bryr seg? Som kan mer eller mindre alt om både PowerBI og Tripletex? Alt du trengerå gjøre, er å spørre.