AiderAider

Bli en del av Aider-kull 2022 i Telemark

Vi satser tungt – og vi satser ungt. I 2021 hentet Aider flere talenter rett fra skolebenken. Sjekk hva fjorårets kull sier om opplevelsen – og hvorfor du bør søke i 2022.

Hei! Kult at du stakk innom 👋

Om du ikke vet noe særlig om oss fra før, skal du få kortversjonen: Aider er et av de raskest voksende kompetansehusene i Norge, og vi har blant annet tre kontorer i Telemark: Skien, Porsgrunn og Rjukan. Utgangspunktet vårt er regnskap, men etter hvert er vi blitt mye, mye mer. Ja, faktisk er målet vårt å redefinere hele bransjen.

Det har gjort oss til den største utfordreren. Den som gjør ting litt annerledes. Vi er store nok til å være en kraft å ta på alvor – og små nok til at alle får en hånd på rattet.

 

Søk nå

KONTAKT OSS!

Gyry-Anne Hardem

Manager

97 61 29 87

Men aller først: Hva er greia med kull, egentlig?

Vel, når du vokser raskt, må du rekruttere raskt. Samtidig synes vi det er viktig at alle våre ferskeste får en «flying start» her hos oss. Da gjelder det å sørge for både opplæring og moro.

Hvis du blir en del av kull 2022, kan du derfor se frem til et sosialt og faglig utviklingsløp, med felles samlinger på tvers av arbeidssted. Du kommer inn i et trygt, mangfoldig miljø, samtidig som du får bygget fellesskap med andre som er i akkurat samme situasjon som deg. 

Spørsmål om onboardingen? Null problem! Bare ring Gyry-Anne Harde, på 97 61 29 87, så tar vi en prat.

aider regnskapsføreren

- Resultatet er en ekstremt spennende arbeidsplass! Men ikke bare ta oss på ordet: Scroll ned for å lese hva noen av talentene fra kull 2021 sier om å ha startet karrieren i Aider.

– Det var utrolig gøy å starte i Aider som en del av kull 2021, og det er noe jeg er veldig stolt av i dag. Vi har blitt onboardet på en fantastisk måte, både faglig og sosialt.

Det fine med at du starter sammen med andre i samme båt, er at vi kan dra nytte av hverandre. Det er fint å kunne prikke noen på skulderen om det er noe jeg lurer på, som samtidig deler mange av dine interesser. Jeg gleder meg til å ta imot kull 2022 etter sommeren!

– Det har vært helt nydelig. Ikke bare startet jeg med en helt fantastisk gjeng, men jeg ble også tatt veldig godt tatt imot av dem som var seniorer. Jeg likte godt at alt var så uhøytidelig, og du følte deg ikke mindre viktig selv om du var ny.

Når du begynner som et kull, føles det litt som en forlengelse av studiet, hvor en sammensatt gjeng er skikkelig gira på å skape et miljø. Og Aider er i det hele tatt en utrolig sosial arbeidsplass, hvor det skjer mye gøy også på tvers av tjenesteområdene.

– Å begynne i Aider som kull 2021 har vært utrolig spennende, lærerikt og engasjerende. Vi ble fort kjent og fikk et godt samhold gjennom opplæring, kurs og samlinger.

Ønsker du deg en lærerik jobb, fantastiske kollegaer og en arbeidsgiver som vil satse på deg, søk Aider!

Fremover skal vi fortsette å bygge de aller beste miljøene innen regnskap, systemløsninger og forretningsutvikling. Med en dirrende startup-energi skal vi utfordre og forandre. Vil du være med?

Neste steg på reisen starter med Aider-kullet 2022.

Søk nå