AiderAider

Aider i Drammen søker engasjert rådgiver innenfor lønn & regnskap

Vi i Aider tror at regnskapsbransjen må redefineres, og at det er vi som skal gjøre det. Da nytter det ikke bare med flinke folk – vi må ha de flinkeste. Folk med forretningsforståelse, kompetanse og energi. Kanskje er du en av dem?

Om Aider

Aidere er uredde og kompetente. Vi skreddersyr systemer og arbeidsmetoder. Dette krever kreativitet og forståelse for at lønn og regnskap er et serviceyrke, og at vi alle er rådgivere.

Vi ligger helt i forkant av teknologiutviklingen, men ikke for teknologiens skyld. Systemene våre frigjør og sparer tid, slik at hver medarbeider får mer komplekse oppgaver – og kan skape mye mer verdi.

Aider har i dag over 450 ansatte og 14 kontorer fra Bodø i nord til Kristiansand i sør – og vi har cirka 5000 kunder fra hele landet.

Vi søker etter deg som ønsker å utvikle karrieren din sammen med oss. Du er en person som trives i dialog med kunder og er nysgjerrig på nye systemer og løsninger. Som kollega trives du med nye utfordringer, er lærevillig og liker å tenke nytt.

 

Hvis du er selvgående, lærevillig og opptatt av morgendagens løsninger – da håper vi du sender oss din søknad!

TA KONTAKT

Halvard Rype

Kontorleder • Drammen

95 10 61 05

Vi i Aider skal gjøre det komplekse enkelt – for alle vi møter, hver eneste dag. Fremtiden handler om å hjelpe, utvikle og begeistre. Vi er klare! Er du?

Fremtiden er digital. Derfor investerer Aider i mennesker.

Vi søker etter deg som vil være med oss på ferden fremover. Du er rådgiver med noen års relevant erfaring, både i lønn & regnskap. Du er en person som trives i dialog med kunder og er spesielt nysgjerrig på nye systemer og løsninger. Vi ser etter deg som er autorisert regnskapsfører eller ønsker å bli det.

 

Som kollega trives du med nye utfordringer, og liker å jobbe i et dynamisk miljø med høyt tempo. Du finner gode løsninger, er engasjert og liker å tenke nytt. Aider kan tilby gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi ønsker at du skal nå dine mål!

 

Samtidig er det viktig som rådgiver at du ser folkene, og bidrar til å gjøre både kollegaene og kundene dine gode. Vi er aidere – vi hjelper hverandre.

 

Som rådgiver i Aider Drammen vil du ha ansvar for:

 • Kunder og kundeoppfølging – alt som naturlig tilhører arbeid innenfor lønn og regnskap
 • Spesielt ansvar for implementering av nye systemer og konvertering av kunder på lønn
 • Arbeid med forenkling og videreutvikling av rutiner

 

Dine kvalifikasjoner:

 • Du har minimum 5 års relevant erfaring
 • Du har høyere økonomisk utdannelse på bachelor eller master nivå
 • Du har god regnskapserfaring, gjerne fra regnskapsbyrå eller revisjon
 • Du er gjerne autorisert regnskapsfører, men det er ikke et krav
 • Du er utadvendt og evner å holde i kundedialogen
 • Du innehar et kommersielt tankesett
 • Du er nysgjerrig på teknologi
 • Du er initiativrik, strukturert og løsningsorientert
 • Du er ansvarsbevisst og pålitelig
 • Du er serviceinnstilt
 • Du kommuniserer godt på både norsk og engelsk

 

Hvorfor Aider?

Vi vokser, og vi vokser fort. Vi tør påstå at vi er et av de raskest voksende kompetansehusene i Norge. Det skjer spennende ting hos oss hele tiden, og som en del av vårt team vil du bli med på en lærerik og morsom reise.

Våre kunder er profesjonelle og har store forventninger til oss – det gjør oss skjerpet. Du blir en del av et fagsterkt kontor, med kunder i et bredt spekter av bransjer og i ulike størrelser.

 

Synes du dette hørtes spennende ut?

Da er det ikke verre enn at du sender inn søknad og CV. Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med kontorleder i Aider Drammen, Halvard Rype.

 

Alle henvendelser behandles konfidensielt, og søknader behandles fortløpende. Tiltredelse etter avtale.