AiderAider

God på tall og folk – og interessert i eiendom? Bli med på vår bransjesatsing

Erfaring med regnskap og på utkikk etter nye utfordringer? Noe med litt fart i? Da bør du følge med nå, for vi har gode nyheter.

Vi satser på eiendom – bli med å løfte blikket

Her i kompetansehuset Aider har vi for lengst skjønt at regnskapsføreren først og fremst er en rådgiver. Og flinke rådgivere som deg fortjener både spillerom, gode lagkamerater – og muligheten til å spisse seg. Hvordan? 

Jo, nå skal du høre.

Vi er i ferd med å bygge opp en bransjesatsing innen eiendom, og vi trenger folk fra øverste hylle til å bli med på laget. Så hvis du er en regnskapsfører – eller regnskapsrådgiver som vi kaller det hos oss – som evner og foretrekker å løfte blikket, vil vi høre fra deg.

 

Trenger du litt mer overtalelse?

Alright, la oss fortelle deg hvorfor dette er noe av det kuleste du kan jobbe med.

Eiendom er en bransje hvor jobben din betyr noe. Regnskapet, og hele din funksjon, blir verdsatt. Kunden trenger virkelig disse rapportene og tallene – og de trenger dem ofte. Og siden regnskapet i større og større grad fører seg selv, blir din rolle som rådgiver avgjørende.

Det er store volumer av selskaper og transaksjoner, og fordi både du og kunden sitter på nødvendig informasjon, må dere jobbe tett sammen. En av våre eiendomsrådgivere sa det best: «Vi opplever å være kollegaer med kunden, ikke en tjenesteleverandør».

TA KONTAKT

André Østenå

Kontorleder • Porsgrunn • Statsautorisert regnskapsfører

95 92 23 41

Intrigued? Da kjører vi noen få, men viktige ord om deg

Siden vi setter folk først, er vi mindre opptatt av CV-en din – og mer av hvem du er. Som du skjønner, er dette en jobb som krever at du er litt uredd. Du må tåle at det brenner her og der – og at det skrenser litt i svingene. Det går unna i eiendomsbransjen, og det setter du pris på.

At jobben din er viktig og verdsatt, betyr naturligvis også at kundene våre stiller høye krav. Både til kvalitet og til tidsfrister. Du må med andre ord ha orden i sysakene.

Og så tror vi at du har det som skal til for å forstå:

  • transaksjonsrådgiving
  • konsernregnskap
  • relevant skatte- og avgiftsrett
  • egenkapitaltransaksjoner
  • felleskostnadsregnskap
  • prosjektregnskap

I tillegg til de klassiske controller-oppgavene vil du styre implementering, lede prosjekter og koordinere kontakt mellom interessenter.

Det er krevende, men også enormt givende

aider regnskapsføreren

Så, hva sier du? Er du klar for å bli en nøkkelperson i bransjesatsingen vår? Vil du bygge opp verdifull spisskompetanse raskt? Send oss noen ord om deg selv!

Har du spørsmål eller er nysgjerrig, plukker du bare opp telefonen. Vi synes det er hyggelig med en prat. Ta kontakt med Ernst eller André.