AiderAider

Har du erfaring med IFRS og er klar for å ta ditt neste karrieresteg? Da vil vi i Aider Oslo høre fra deg!

Vi i Aider mener at regnskapsbransjen må redefineres, og at det er vi som skal gjøre det. Da nytter det ikke bare med flinke folk – vi må ha de flinkeste. Folk med forretningsforståelse, kompetanse og energi. Kanskje er du en av dem?

Om Aider

Aidere er uredde og kompetente. Vi skreddersyr systemer og arbeidsmetoder. Dette krever kreativitet og forståelse for at lønn og regnskap er et serviceyrke, og at vi alle er rådgivere.

Vi ligger helt i forkant av teknologiutviklingen, men ikke for teknologiens skyld. Systemene våre frigjør og sparer tid, slik at hver medarbeider får mer komplekse oppgaver – og kan skape mye mer verdi.

Aider har i dag over 450 ansatte og 14 kontorer fra Bodø i nord til Kristiansand i sør – og vi har cirka 5000 kunder fra hele landet.

Vi søker etter deg som ønsker å utvikle karrieren din sammen med oss. Du er en person som trives i dialog med kunder og er nysgjerrig på nye systemer og løsninger. Som kollega trives du med nye utfordringer, er lærevillig og liker å tenke nytt.

 

Hvis du er selvgående, lærevillig og opptatt av morgendagens løsninger – da håper vi du sender oss din søknad!

TA KONTAKT

Stian Haraldsen

Leder for kvalitet - Partner

92 88 10 86

Vi i Aider skal gjøre det komplekse enkelt – for alle vi møter, hver eneste dag. Fremtiden handler om å hjelpe, utvikle og begeistre. Vi er klare! Er du?

Vi skreddersyr systemer og arbeidsmetoder. Dette krever kreativitet og forståelse for at lønn og regnskap er et serviceyrke, og at vi alle er rådgivere. Aider ligger helt i forkant av teknologiutviklingen, men ikke for teknologiens skyld. Systemene våre frigjør og sparer tid, slik at hver medarbeider får mer komplekse oppgaver – og kan skape mye mer verdi.

 

Som Manager/ Senior Manager i Aider vil du ha ansvar for en portefølje med kunder og derfra bygge og utvikle hver kunde videre. Så, er du et fagmenneske som trives i kundeaksen? Da vil vi høre fra deg.

Vi tilbyr:

 • Spennende faglige og teknologiske utfordringer
 • Mulighet for varierte oppdrag hos våre kunder
 • Et entusiastisk arbeidsmiljø og hyggelige kollegaer
 • Fleksibel arbeidstid
 • Gode karrieremuligheter i et byrå i sterk vekst

 

Du vil få bryne deg på oppgaver som

 • Kundeansvar for kunder med behov for rapportering i henhold til IFRS
 • Oppbygging av kompetanse på fagfeltet internt
 • Bidra til å skape vekst og utvikle kundeforhold – se mulighetene for gode tjenesteleveranser

 

Dine kvalifikasjoner

 • Du har minimum 3 års erfaring fra regnskap eller revisjon
 • Du har høyere økonomisk utdannelse på bachelor- eller masternivå
 • Du har operativ erfaring med å sette opp IFRS regnskaper med noter
 • Du er utadvendt og evner å holde i kundedialogen med energi og begeistring
 • Du innehar et kommersielt tankesett
 • Du er nysgjerrig på teknologi
 • Du er initiativrik, strukturert og løsningsorientert
 • Du er ansvarsbevisst og pålitelig
 • Du kommuniserer godt på både norsk og engelsk

 

Som kollega trives du med nye utfordringer, og liker å jobbe i et dynamisk miljø med høyt tempo. Du byr på deg selv og bidrar til å gjøre kollegaene dine gode. Du finner gode løsninger, er engasjert og ser fremover. Aider kan tilby gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi ønsker at du skal nå dine mål!

 

For kundene er du en relevant rådgiver som evner å se deres behov og spiller dem gode. Vi er aidere – vi hjelper hverandre.

 

Hvorfor Aider?

Vi vokser, og vi vokser fort. Vi tør å påstå at vi er et av de raskest voksende kompetansehusene i Norge. Det betyr at det skjer spennende saker hver eneste dag. Det er en reise du ikke bare får være med på, men forme. Du blir en del av et fagsterkt kontor, med kunder i et bredt spekter av både bransjer og størrelser.

Våre kunder er profesjonelle og har store forventninger til oss – det gjør oss skjerpet. Du blir en del av et fagsterkt kontor, med kunder i et bredt spekter av bransjer og i ulike størrelser.

 

Synes du dette hørtes spennende ut?

Da er det ikke verre enn at du sender inn søknad og CV. Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med partner på rådgivingstjenester, Stian Haraldsen.

 

Alle henvendelser behandles konfidensielt, og søknader behandles fortløpende. Tiltredelse etter avtale.