AiderAider

Er du nyutdanned og har en interesse for finans? Da vil vi høre fra deg!

Aider er et av de raskest voksende kompetansehusene i Norge. Utgangspunktet vårt er regnskap, men etter hvert er vi blitt mye, mye mer. Ja, faktisk er målet vårt å redefinere hele bransjen.

Vi søker etter deg som er ute etter en spennende og varriert start på karrieren

I Aider satser vi tungt innen finans og har egne team som jobber med kunder innen investeringer, krypto og pensjonskasser. Vi bygger fremtidens kompetansehus og vil nå ha flere talenter med på laget.

Vi søker deg som har et ønske om å utgjøre en forskjell. Vi ser etter deg som trigges av å være en del av et unikt fagmiljø i vekst, er opptatt av personlig og faglig utvikling, og ønsker å skape gode kundeopplevelser. Er dette deg? Da bør vi ta en prat!

Vi ligger helt i forkant av teknologiutviklingen, men ikke for teknologiens skyld. Systemene våre frigjør og sparer tid, slik at hver medarbeider får mer komplekse oppgaver – og kan skape mye mer verdi.

Aider er ikke bare et regnskapsbyrå, vi tilbyr så mye mer! Men viktigst av alt hos oss er folkene – de kommer først!

TA KONTAKT

Julie Andresen

Senior rådgiver

41 16 09 44 LinkedIn

Vi i Aider skal gjøre det komplekse enkelt – for alle vi møter, hver eneste dag. Fremtiden handler om å hjelpe, utvikle og begeistre. Vi er klare! Er du?

Litt om hva de ulike finansteamene jobber med:

Krypto:

Her jobber vi med noen av de største kryptoselskapene i Norge. Å jobbe i dette teamet innebærer områder som rådgivning mot kunde, bokføring av investeringer innen krypto, offentlig rapportering og skatt.

 

Pensjonskasser:

Her jobber vi med noen av de mest spennende pensjonskassene i Norge. Jobben innebærer områder som rådgivning, bokføring av investeringer, bokføring av pensjon, offentlig rapportering, kvartalsregnskap og skatt.

 

Investeringer:

Her jobber vi med store og små kunder som fondsforvaltere, family offices og andre investeringskunder. Jobben innebærer områder som rådgivning, bokføring av investeringer, skatt, rapporteringer til kunde og finanstilsynet.

Hva ser vi etter i deg?

Er du nyutdannet med bachelor eller master innen økonomi og administrasjon, finans, revisjon eller tilsvarende har vi flere spennende muligheter til deg hos Aider.

Vi ser etter deg som;

  • har interesse for teknologi, finans, regnskap og økonomisk rådgivning
  • har gode kommunikasjonsevner
  • er en lagspiller
  • er tilpasningsdyktig

 

Så lurer du kanskje på hvorfor du skal velge Aider?

Det er det mange grunner til, mener vi.

  • Du får jobbe i en fremtidsrettet arbeidsplass i sterk vekst.
  • Vi har et knallbra arbeidsmiljø med unge, flinke folk
  • Vi har en rekke spennende kunder med ulike utfordringer og problemstillinger
  • Konkurranse dyktige betingelser, det sier seg selv

Ja, og så har vi det artig både på og utenfor jobb. Det synes vi er viktig. Da spiller vi ballen over til deg – får vi den i retur?

 

Bli med på laget

Aider har i dag over 450 ansatte og 14 kontorer fra Bodø i nord til Kristiansand i sør – og vi har cirka 5000 kunder fra hele landet.

Vi søker etter deg som trives i dialog med kunder og er nysgjerrig på nye systemer og løsninger. Som kollega trives du med nye utfordringer, er lærevillig og liker å tenke nytt.

Hvis du er selvgående, lærevillig og opptatt av morgendagens løsninger – da håper vi du sender oss din søknad!

 

Høres dette interessant ut?

Ta kontakt med Victor, vår dyktige kollega på finansteamet dersom du har noen spørsmål angående stillingen. Du kan ringe han på telefon 992 61 348. Eller send din søknad til HR ved Julie.