AiderAider
karrieremuligheter

Vil du være med å redefinere regnskapsbransjen? Da vil vi i Aider Trondheim høre fra deg!

Har du erfaring fra regnskap og er klar for å ta ditt neste karrieresteg? Ønsker du i tillegg å ta del av et spennende selskap i vekst? Aider Trondheim ser nå etter sin nye rådgiver!

Aider er ikke bare et regnskapsbyrå, vi tilbyr så mye mer! Men viktigst av alt – folkene!

Vi i Aider mener at regnskapsbransjen må redefineres, og at det er vi som skal gjøre det. Da nytter det ikke bare med flinke folk – vi må ha de flinkeste. Folk med forretningsforståelse, kompetanse og energi. Kanskje er du en av dem? Vi skreddersyr systemer og arbeidsmetoder. Dette krever kreativitet og forståelse for at lønn og regnskap er et serviceyrke, og at vi alle er rådgivere. Aider ligger helt i forkant av teknologiutviklingen, men ikke for teknologiens skyld. Systemene våre frigjør og sparer tid, slik at hver medarbeider får mer komplekse oppgaver – og kan skape mye mer verdi.

Vi i Aider skal gjøre det komplekse enkelt – for alle vi møter, hver eneste dag. Fremtiden handler om å hjelpe, utvikle og begeistre. Vi er klare! Er du?

Hvorfor Aider?

Vi søker etter deg som ønsker å utvikle karrieren din sammen med oss. Aider kan tilby gode muligheter for faglig og personlig utvikling, og vi tror at den beste læringen skjer i arbeidssituasjonen. Vi ønsker at du skal nå dine mål! Samtidig er det viktig som rådgiver at du ser folkene, og bidrar til å gjøre både kollegaene og kundene dine gode.

 

Vi tilbyr:

 • En energisk og spennende arbeidsplass med gode verdier
 • Mulighet for faglig og personlig utvikling i en bransje med stadige endring
 • En fremtidsrettet arbeidsplass som er i stor utvikling og vekst
 • Lønn i henhold til kvalifikasjoner og gode pensjonsordninger
 • Solid fagmiljø med hyggelige og motiverte kollegaer
 • Gode opplæringsrutiner

 

 

Du vil få bryne deg på oppgaver som

I stillingen som rådgiver hos Aider vil du få ansvar for en egen portefølje og derfra bygge og utvikle hver kunder videre. Underveis vil du bygge på og utvide stillingen din med oppgaver som for eksempel kan omhandle integrasjon av systemer, avstemminger, budsjettering, likviditetsanalyser og lignende. Gjennom arbeidet vil det naturlig falle på ulike oppgaver som er med på å utvikle deg og dine kundesamarbeid videre. Gjennom utviklingsløpet du som ny medarbeider skal gjennom får du muligheten til å vokse inn i en konsulentrolle på sikt. Her er det utviklingsmuligheter!

 

Dine kvalifikasjoner

 • Har relevant utdanning på minimum bachelornivå
 • Har 1-2 års relevant erfaring å vise til – feks innen regnskap, lønn, økonomi
 • Du er utadvendt og evner å holde i kundedialogen med energi og begeistring
 • Du innehar et kommersielt tankesett
 • Du er nysgjerrig på teknologi
 • Du er initiativrik og løsningsorientert
 • Du er ansvarsbevisst og pålitelig
 • Du kommuniserer godt på både norsk og engelsk

 

Videre ser vi etter deg som har gode samarbeidsegenskaper og som trives i kontakt med kunder og kollegaer. Du er en serviceinnstilt person som liker utfordringer og som ikke er redd for å ta i bruk eller stole på dine egne ferdigheter og kunnskaper. Til slutt ser vi etter deg som er relasjonsskapende og som er strukturert med eierskap i dine oppgaver.

 

Synes du dette hørtes spennende ut?

Da er det ikke verre enn at du sender inn søknad og CV via finn.no.

 

Alle henvendelser behandles konfidensielt, og søknader behandles fortløpende. Tiltredelse etter avtale.