AiderAider

NBS Logistics

Når flinke folk jobber sammen, får vi til de utroligste ting. Trenger du hjelp med deler av regnskapet, eller ønsker du å outsource hele økonomifunksjonen? Uansett hvilke behov du har, har vi verdifulle løsninger – skreddersydd for kunder av NBS Logistics.

Spar tid og penger med Aider

Det er mye tid og penger å spare på å digitalisere og automatisere regnskapet. Og best av alt: Du trenger ikke være god på regnskapsføring for å få det til. Vi gjør nemlig jobben for deg – i det samme systemet du bruker i dag!

Tid er en lukrativ vare de fleste av oss ønsker seg mer av. Og driver du butikk, må det føres regnskap. Dette tar nettopp tid. Tid som heller kan brukes på verdiskapende arbeid – og på kundene dine.

Noen ønsker å gjøre regnskapsjobben helt selv, mens andre helst ikke vil forholde seg til det. Det vi opplever, er at stadig fler ser verdien av å outsource regnskapsjobben. Bedre tid og trygghet er bare et par av dem.

TA KONTAKT

Jørgen Edvardsen

Porteføljeleder

92 66 40 36

– Vi tilbyr fleksible og skalerbare avtaler til deg som er NBS Logistics-kunde. Disse kan endres i takt med dine behov, sier Jørgen Edvardsen, partner i Aider.

Vi jobber i dine systemer

Uansett hvilke systemer du bruker, hjelper vi deg å skape sømløs flyt. Dagsoppgjørene overføres automatisk, og fakturaene får du direkte inn i systemet. Det er enkelt og intuitivt – men du får selvsagt opplæring om du trenger det!

En annen stor fordel med å ha en regnskapsfører som jobber i systemet, er at du får en mye bedre og helhetlig oversikt over virksomhetens økonomiske tilstand enn ved bare å følge med på bankkontoen. Alt i sanntid, naturligvis.

Fordelene for deg som kunde av NBS Logistics

Det gode partnerskapet mellom Aider og NBS Logistics gjør driften din mer sømløs på flere måter.

Blant annet får du:

  • effektiv regnskapsføring i system som er tilpasset deg og din bransje.
  • til enhver tid god oversikt over bedriftens økonomi – i sanntid.
  • skybaserte tjenester som alltid gir deg tilgang til oppdaterte nøkkeltall.
  • nøyaktig samme informasjon som regnskapsføreren din – i samme system.
  • tilgang på Aiders dype systemkunnskap – oppsett, integrasjoner, og så videre.
  • velge hvor mye vil gjøre selv: Aider kan gjøre alt, eller du kan gjøre det meste på egen hånd. Du velger det timeantallet og kostnadsnivået som passer best for deg.

Vi kan logistikk og drikkevarer

Hos oss er logistikk, og spesielt når det gjelder drikkevarer, et satsingsområde. Vi har rett og slett blitt skikkelige gode på å forstå deres regnskapsfaglige behov – som utfordringer rundt særavgifter og rapportering knyttet til dette.

Vi er opptatt av å være en god rådgiver som skaper merverdi og økt lønnsomhet for deg. Vi ønsker å være en sparringspartner du kan diskutere både store og små ting med. Fra selskapets strategi og retning til konkrete spørsmål om drift – som innkommende produsenter, kalkyler eller andre tallanalyser som hjelper deg å ta de rette avgjørelsene.

Alt dette forsterkes av partnerskapet med NBS, som gir tilgang på deres store mengder data. Snakk med oss, for sammen blir vi knallgode!

 

Få løsningen presentert

Hvis du lurer på hva løsningen innebærer – og hvordan vi kan hjelpe deg med å effektivisere regnskapsføringen – kan vi ta et møte.

Da vil vi ta for oss:

  • Hva trenger vi fra dere i det daglige?
  • Hvordan er prosessen for overgang til ny regnskapsfører?
  • Hvorfor regnskap er ikke et nødvendig onde, men et lønnsomt styringsverktøy?
  • Hvem er Aider, og hva menes med fremtidens regnskapsføring?

Regnskap er fundamentet alt annet bygges på. Vi skaper merverdi med regnskapet i hånden.

Hvorfor Aider?

Vi liker tall. Elsker dem, faktisk. Men for oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Det er fundamentet alt annet bygges på. Selvsagt skal vi ta oss av regnskap. Ja, sannsynligvis klarer vi det bedre enn de fleste. Men det er ikke det som gjør oss til Aider. Vi gir tallene retning. Vi gir folk råd. Vi skaper merverdi med regnskapet i hånden.

Aider jobber i de fremste skybaserte systemene på markedet, som Xledger, Tripletex og Visma. Vi har bred tech-kompetanse inhouse, og kan derfor hjelpe deg med alt fra skreddersydde integrasjoner til effektiv systembruk.

Velkommen til oss – vi gleder oss til å jobbe sammen!

Vi gleder oss til en uforpliktende prat! Ta kontakt med oss i Aider