AiderAider

Om Aider

Vi kan økonomi

Våre skybaserte løsninger er skalerbare, og vokser i takt med dine behov. Alt du trenger for å komme i gang er en smartelefon, PC eller nettilgang.

 

En trygg partner

Vi bistår med alt fra regnskap og support på system, til bedriftsrådgivning og innfordring. Du bestemmer hva du vil bruke oss til. Vi har over 140 kompetente og engasjerte medarbeidere, som hver dag forenkler og forbedrer hverdagen til våre mer enn 1000 kunder.

Vi er store nok til å håndtere kunder som Hydro ASA og Bilfinger Industrial Services, og samtidig små nok til at vi er tett på alle våre kunder. Trenger du hjelp med økonomitjenester, bedrifts- og kommunikasjonsrådgivning, eller styringssystemer? Tet leverer innen disse, og en rekke andre tjenesteområder.

 

Fokus på morgendagen

Tet tilbyr morgendagens løsninger innen økonomi, rådgivning og system. Vi forenkler og forbedrer din hverdag, slik at du kan ha fullt fokus på kjernevirksomheten. Vi er alltid oppdaterte og utvikler oss hele tiden. Vi kan vise til beste praksis i din bransje, samt effektivisere og automatisere prosesser.

 

Opplæring og support

Vi tilbyr god opplæring, som gjør det lett å komme i gang med systemet. Fungerer som backup ved sykdom, ferie, o.l. Vi har også tilgjengelige folk på support.

 

Bred erfaring

Vi har erfaring med kunder i alle størrelser og ulike bransjer. Samtidig jobber vi både «ansikt til ansikt» og digitalt – vi tilpasser oss deg.

 

Vår kompetanse

Hos Tet får du hele leveransen på ett sted, og alltid tilgang til oppdatert fagkompetanse og høyt kvalifiserte rådgivere, som hjelper deg til innsikt og oversikt over økonomien.

Tet er autorisert medlem av bransjeorganisasjonen Regnskap Norge, som også har tilsynsmyndighet for regnskapsførervirksomheter på vegne av Finanstilsynet.

Kvalitet i alle ledd sikrer deg som kunde en leveranse som gir trygghet for beslutninger!

 

Vår historie

Tet har røttene sine i Telemark, men dekker hele landet. Våre kunder finnes både i inn- og utland, nettopp fordi vi jobber med nettbaserte løsninger, som sikrer moderne og effektiv håndtering av virksomheters økonomi. Tet springer opprinnelig ut av Hydros økonomisenter, men har siden oppstartsdagene i 2007 blitt en stor familie bestående av flere regnskaps- rådgivnings- og systemleverandører.

Vil du vite mer om Aider og hva vi kan hjelpe deg med?