AiderAider

Rapportering

Bruker du unødvendig mye tid på å lage rapporter eller tilrettelegge styringsinformasjon?

Rapportering er nøkkelen til suksess!

Skal du forbedre både resultater og engasjement, må du vite hva som funker. Sånn er det også for økonomien i selskapet ditt. Og når innsikt er kritisk, er effektiv og oversiktlig rapportering nøkkelen til suksess.

I Aider jobber vi for å gjøre det kompliserte enkelt – vi kan på kort tid «plugge i kontakten» mellom Power BI som automatisert rapporteringsplattform, og systemene dere benytter.

TA KONTAKT

Thomas Kildahl Fjeld

Leder for Business Analytics • Partner

93 05 12 23 LinkedIn

Microsofts Power BI

I Aider jobber vi kontinuerlig med å utvikle bedre rapporter, og vi bruker moderne verktøy til å gi kundene våre solide, oversiktlige og lett anvendelige rapporter og analyser.

Med Microsofts Power BI kan rapportene våre filtreres på alt fra tidsperioder til spesifikke kundegrupper, markeder, og produkter for å vise nøkkelinformasjonen du trenger. I tillegg kan du enkelt lage oversiktlige visualiseringer og oppstillinger. Resultatet er at analyse blir like motiverende som kraftfullt.

Dette hjelper vi kundene med:

  • Tilpassede rapporter

Vi vet godt at ingen bedrifter er like. Derfor bidrar våre erfarne BI-konsulenter mer enn gjerne til å skreddersy rapporter og analyser tilpasset dine behov.

 

  • Standardiserte rapporter

Det er ikke alltid nødvendig med skreddersøm. Derfor tilbyr vi også vår «hyllevare» til de som vil komme i gang umiddelbart. Våre standardiserte BI-rapporter er utviklet basert på hva mange av våre kunder allerede spør oss om. Standard rapportene har med seg det aller viktigste for å enkelt kunne navigere og tas i bruk, og kan når som helst utvides med skreddersydde løsninger.

 

  • Full oversikt – fra overblikk til detaljnivå

Innsikt og oversikt henger sammen. Med våre BI-rapporter får du det komplette bildet – fra akkumulerte verdier og ned til det enkelte bilag. Alle rapportene vi tilbyr, er basert på aggregeringer fra de underliggende systemene. Det vil si at de kan vise totaler, delsummer eller enkeltbilag – alt etter hva som er hensiktsmessig.