AiderAider

Huma

Synes du HR-arbeid tar unødvendig mye tid? Vil du knote mindre med administrasjon – og få mer tid til folka dine? Med Huma får du det mest moderne HR-system tilpasset det nordiske markedet! Derfor er vi glade for å kunne tilby Huma, et HR-system som lar deg automatisere oppgaver, holde styr på lokale lover og retningslinjer – og kutte ned på unødvendig administrasjon. Fordi HR handler først og fremst om folk, ikke dokumenter.

I Aider er vi pådrivere for alt som kan forenkle arbeidshverdagen. Kronglete papirarbeid er kronglete papirarbeid – uansett om du er en liten bedrift eller et større selskap. 

Derfor er vi glade for å kunne tilby Huma, et HR-system som lar deg automatisere oppgaver, holde styr på lokale lover og retningslinjer – og kutte ned på unødvendig administrasjon.

Fordi HR handler først og fremst om folk, ikke dokumenter.

I gang på minutter

Huma er designet – fra bunnen og opp – for å gi deg en fantastisk brukeropplevelse. Ja, faktisk er systemet så lekende lett at det er gøy å bruke. Men det krever kanskje noe å komme dit? Aldeles ikke: Vi hjelper deg opp i fart på minutter – både på mobil og desktop.

Skulle du trenge gode råd på veien, som hvilken funksjonalitet du trenger eller hvordan du får mest mulig ut av systemet? Aider er der hele veien – enten du trenger litt håndholding eller bare lurer på noe.

regnskapsfører

«Jeg ble nesten forelsket første gang jeg prøvde Huma. HR-arbeid har aldri vært enklere, og med Huma får man et system som også de ansatte digger å bruke» – Line Hobbesland, leder for HR-tjenester i Aider

Lokalkunnskapen du trenger i hverdagen

Huma gir deg full kontroll og oversikt over alle de viktigste personaldokumentene dine. Fiks ferdige lokale maler – og en rekke muligheter for automatisering – kutter tid brukt på administrasjon, slik at du kan bruke den på folka dine.

Her er noe av det Huma gjør lekende lett:

  • Digitale ansattopplysninger
  • Ansettelseskontrakter og digital signering
  • Håndbøker og HMS
  • Fraværshåndtering
  • On-/offboarding

… og mye, mye mer. Med Huma får du alt på ett sted – enkelt og greit.

Systemer som snakker sammen

Men hva med de andre systemene dine? Vil Huma fungere sammen med dem, lurer du kanskje på? Svaret er ja. Fra Tripletex til 24SevenOffice, Visma Payroll, PowerOffice Go og Xledger – integrasjonene i Huma ligger klare til bruk. 

Med noen få tastetrykk kan du importere og synkronisere både ansatte, fravær og lønnsdata. Stort enklere blir det ikke. Og skulle du ha et system som ikke allerede støttes, så kan magikere våre i Aider Tech fikse det for deg. No problem.

Så, er du klar for å digitalisere og effektivisere HR-arbeidet ditt? Vil du ha et system du kan vokse i over tid? I så fall er vi glade for å kunne hjelpe deg i gang – og underveis

Ta kontakt med Line her!👇🏻

Ta kontakt