AiderAider

Styrearbeid

Styreverv er ikke noe du bør ta lett på. Er du klar over ansvarsdimensjonene – og hva som egentlig er styrets plikter? Aider kan hjelpe deg å få styring.

Styret er bedriftens høyeste organ etter generalforsamlingen. Det fører, gjennom aksjeloven, med seg en rekke plikter. Og med lover og regler følger også fallgruver. De vil vi helst ikke at du skal tråkke i. Derfor tilbyr vi råd og hjelp hele veien – fra styrets opprettelse til løpende dokumentasjon og prosess.

– Det er enkelt å være styremedlem i fredstid. Men hva når det går dårlig? Er du godt nok rigget når ansvaret virkelig blir stort? Det er viktig å tenke på, sier Anders Aasen, leder for forretningsutvikling i Aider.

TA KONTAKT

Anders Aasen

Leder for forretningsutvikling

48 12 27 22 LinkedIn

Stian Haraldsen

Leder for kvalitet - Partner

92 88 10 86

Profesjonelle styremedlemmer

Så fort en bedrift når en viss størrelse, begynner styremedlemmene å bli identifisert med selskapet gjennom vervet sitt. Det betyr risiko for både person og virksomhet. Som profesjonell part kan vi redusere denne risikoen gjennom:

  • tilrettelegging av korrekt og effektiv informasjonsflyt
  • kursing i aksjeloven
  • opplæring i praktisk styrearbeid
  • due diligence både av og for styremedlemmer

– Spør du en venn om han vil sitte i styret ditt, spør du sannsynligvis et mye større spørsmål enn du tror, avslutter Anders.

Vi i Aider kan også fungere som styresekretær og styrerådgiver uansett i hvilken fase selskapet ditt befinner seg. Vil du ha et bunnsolid styre som kan holde bedriften din på rett kurs? Ta kontakt med oss i Aider