AiderAider

Aider styrker satsingen på eiendom: Slår seg sammen med Frier Accounting

Frier Accounting blir en del av kompetansehuset Aider. Med det girer Aider opp satsingen på eiendom og konsern. – For å kunne fortsette veksten og utviklingen ønsket vi å bli en del av et større regnskapsmiljø, og Aider var en perfekt match for oss, sier Esther Huemer-Nilsen, daglig leder i Frier Accounting.

Styrker kompetansehuset!

Frier, som de siste årene har hatt Pancom AS som hovedeier, har kontorer i både Porsgrunn og Oslo. De har spesialisert seg på eiendom og konsernregnskap, og har i tillegg et stort systemmiljø. Dette er kompetanse Aider ikke kunne si nei takk til.

 

– Dette styrker kompetansehuset vårt lokalt, men også vår nasjonale satsing på eiendom. Med disse dyktige folka på laget er vi enda bedre rigget for å kunne møte eiendomsselskaper med deres unike behov, sier Anders Aasen, leder for forretningsutvikling i Aider.

TA KONTAKT

Anders Aasen

Leder for forretningsutvikling • Statsautorisert regnskapsfører • Statsautorisert revisor

48 12 27 22 LinkedIn

Del av en trend

Aider var i sin tid med på å starte Frier Accounting sammen med Pancom AS. Etter to driftsår ble selskapet kjøpt opp 100 prosent av Pancom AS sammen med flere ansattaksjonærer, som har vært sentrale i oppbyggingen av selskapet. Siden den gang har Aider og Frier utvekslet både kunnskap og tjenester.

– Å drive et regnskapskontor er komplisert, og det krever at man har et stort nettverk av kompetanse rundt seg. Vi ser en trend hvor mindre og spesialiserte byråer søker seg mot større kompetansehus som Aider. Det lar dem styrke seg i og kapitalisere på den bransjekunnskapen de har opparbeidet seg, sier Aasen og legger til:

– Det er rett og slett enklere å drive den typen virksomhet i et større og bredere miljø. Og i Aider kan Frier konsentrere seg om kjernevirksomheten sin, samtidig som de kan trekke veksler på våre mange øvrige ressurser.

Vil skape muligheter

At Frier Accounting har bygget seg opp spisskompetanse på regnskapssystemer som Xledger, var også et viktig lodd på vektskålen for Aider.

 

– Både konsern og eiendom kan være krevende på systemfronten, med stadig nye behov for automatisering og integrasjoner. I dag har vi nærmere 100 personer i Aider Tech som kun jobber med system. Det gjør at vi kan holde veien kort til støtte og utvikling. At Frier kommer inn både bransje- og systemkunnskap, er derfor en perfekt match, sier Aasen.

 

Attraktive arbeidsplasser

André Østenå, kontorleder for Aider i Porsgrunn, er glad for at gjengen i Frier nå blir med på laget. Nå handler det om å skape nye muligheter både for ansatte, kunder og regionen.

 

– Denne sammenslåingen er en milepæl i arbeidet med å skape en av Porsgrunns mest attraktive arbeidsplasser. Nå skal vi tiltrekke oss flere talenter til regionen, gi ansatte mer rom til å vokse og skape enda mer verdi for kundene våre. 

 

Tony Dinh, leder av Frier Accounting Oslo, sier at han har blitt tatt godt imot av sine nye kolleger ved Aiders Oslo-kontor.

– Det er fint å bli en del av et større miljø, og jeg gleder meg til å bli med på alt det sosiale som foregår her, avslutter han.