AiderAider
Bærum fra luften

Regnskapsfører Bærum

Regnskap er ikke lenger hva det var – vi former hva det blir. I Aider gir vi tallene retning, og vi skaper merverdi med regnskapet i hånden. Med vår kompetanse innen regnskap, rådgivning og teknologi hjelper vi våre kunder med å tenke fremover. Vi hjelper dagens og morgendagens ledere i å lykkes med sine beslutninger. Velkommen til Aider i Bærum!

Stedsikon

Finn din regnskapsfører i dag. Kontakt oss for en uformell prat

Ung mann og kvinne prater

Aider i Bærum

Kom gjerne innom oss for en kaffekopp, så kan vi snakke om deg og ditt behov. Vi har flyttet til nye lokaler, rett ved togstasjonen i Sandvika.

Adresse
Malmskriverveien 35
1337 Sandvika

Telefon
67 13 84 70

Ved å outsource regnskapstjenester hos Aider får du:

Alltid oppdatert og relevant kompetanse: Regnskap og lønn er oppgaver som stadig krever faglig fornyelse. Du kan være trygg på at vi alltid er oppdatert på de nyeste systemene og regnskapsfaget. Samtidig legger vi stor vekt på personlig rådgivning.

Effektivisering med ny teknologi: Vi er alltid oppdatert på de nyeste systemene. Gode systemer, automatisering og økt bruk av skybasert teknologi legger til rette for effektivisering ved å kutte ned på tungvinte og manuelle prosesser. Det betyr at du må bruke mindre tid, og vi får bedre tid til å gi deg oversiktlige vurderinger, sparring og gode råd.

Redusert sårbarhet ved utskifting og fravær: Vi er alltid tilgjengelige, og med oss har du et helt team i ryggen.

Effektiv justering av kapasitet tilpasset ditt behov: Enten du ønsker å outsource hele økonomifunksjonen, eller føre deler av regnskapet selv, så har vi løsninger som passer for deg. Med våre skybaserte tjenester har du alltid tilgang til oppdaterte nøkkeltall.

Ingen kostnader eller ansvar forbundet med sykefravær eller ferie: Vi tar ikke betalt for ferie eller sykdom, tvert imot er vi alltid tilgjengelige når du trenger oss. Aider har det fulle arbeidsgiveransvaret for utleid personell.