AiderAider

Er du en entreprenør eller kanskje håndverker?

Hvordan er din økonomi- og regnskapssituasjon i dag? Og hvilke muligheter er det for fremtiden? Vi i Aider tenker på hvordan morgendagens økonomitjenester kan gjelde for nettopp deg og dine behov. Vi kan tilby fleksible løsninger slik at du kan bruke tiden best på din virksomhet og dine kunder.

Aider i Kristiansand Kontakt oss

Hvorfor Aider?

Vi liker tall. Elsker dem, faktisk. Men for oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Det er fundamentet alt annet bygges på. Vi gir tallene retning. På den måten kan vi gi deg gode råd, og være en verdifull sparringspartner for lønnsomhet og vekst. Vi liker å si at vi skaper merverdi med regnskapet i hånden.

Aider er mer enn et regnskapsbyrå, vi er bransjens største utfordrer. Vi hjelper dagens og morgensdagens ledere i å lykkes med sine beslutninger. Vår kompetanse innen regnskap, rådgivning og teknologi muliggjør og tilrettelegger for de riktige og beste valgene for deg.

Våre toppmotiverte og dyktige ansatte har god forståelse og kunnskap i de fremste skybaserte systemene. Aider ble i 2020 platinumpartner hos Xledger. Dette er et skybasert regnskapsystem som sparer deg både tid og penger.

Fordeler for deg

 • Effektivt regnskapssystem tilpasset din bransje
 • God oversikt over bedriftens økonomi til enhver tid
 • Skybaserte tjenester med oppdaterte nøkkeltall
 • Tidsbesparende for daglig leder
  (tid som kan brukes på dine kunder)
 • Raskt og effektivt skifte til Aiders regnskapsførere
 • Aider har god kunnskap om oppsett,
  integrasjon og drift av Xledger, Tripletex. Du velger selv hvor mye du vil gjøre i ditt foretrukne system.
 • Aider kan gjøre alt eller du kan gjøre det meste selv. Vi har god bransjekunnskap og fått erfaring med mange kunder som driver innen entreprenørbransjen eller er håndverker.

Systemene vi bruker

Xledger

Et komplett 100% skybasert ERP-system som gir deg full kontroll over din bedrift. En rekke manuelle opera- sjoner er automatisert og resultatet er bedre oversikt og høyere effektivitet.

Tripletex

Er et modulbasert system og du velger selv hvilke mo- duler som kombineres for å passe din bedrifts behov. Tripletex fungerer for alle bransjer og selskaper av alle størrelser og brukes av 48.000 bedrifter i hele landet.

 

Spar tid og penger

Ved å digitalisere og automatisere regnskapet ditt kan du bruke tiden din på det som er viktig – kundene dine. Vi tar oss av regnskapet, i det samme systemet som du bruker i dag.

Dersom du eller din bedrift er i vekst, kan Xledger gi deg bedre oversikt og funksjonalitet i regnskapet. Xledger har også en effektiv prosjektmodul for deg som har mange pågående prosjekter samtidig.

Få full kontroll til enhver tid

Da byggmester Stein Skaar fra Kristiansand gikk over til regnskapssystemet Xledger, sparte han firmaet for både tid og penger.

– Det ble en helt ny verden, sier Skaar. Før hadde vi jo faktisk en ansatt som kun satt på et kontor og jobbet med regnskap. Det trenger vi ikke lenger, vi leier heller inn de tjenestene vi trenger.

Du vil til enhver tid ha kontroll med påløpte kostnader og forbrukte timer på prosjekt og avdeling. Vi gjør det vanskelige enkelt – for alle vi møter, hver dag. Fremtiden handler om å hjelpe, utvikle og begeistre. Er du klar?

– Det ble en helt ny verden, sier Skaar. Før hadde vi jo faktisk en ansatt som kun satt på et kontor og jobbet med regnskap. Det trenger vi ikke lenger, vi leier heller inn tjenestene vi trenger.