AiderAider
To damer som ler og smiler på kontoret

Så enkelt har du ikke ført reiseregninger før – vi lanserer Aider Expense

Synes du føring av utlegg og reiseregninger er noe herk? Det synes vi også. Derfor har vi fikset en løsning som gjør hele prosessen til en lek – uansett hvilken side av bordet du sitter på. Sjekk hvordan Aider Expense sparer deg for utleggshodepine.

Mange utlegg og reiseregninger? Kontakt oss

Gjør det enkelt

Selv om du er aldri så digitalisert, er det i blant nødvendig med forretningsreiser. Ja, de kan til og med være trivelige og interessante. Men etter den søte kløe kommer den sure svie: Du må føre reiseregninger.

– Det finnes jo mange apper og systemer som skal gjøre dette enklere, men vi opplever at mange av dem rett og slett ikke er brukervennlige nok. Folk velger heller å gjøre det på gamlemåten, eller de bruker penger på dyre integrasjoner, sier Nina Abrahamsen, systemrådgiver og partner i Aider.

Knips og send

Det har vi i Aider gjort noe med. Vår tjeneste, AiderExpense, er så intuitiv at absolutt alle kan bruke den – helt uten opplæring.

– Vi visste at dersom vi skulle ha vår egen løsning, måtte det være noe vi virkelig kunne gå god for. Vi mener at hvis du trenger opplæring i å bruke en app til dette formålet, så er det ingen god app. Med utgangspunkt i Findity har vi nå et enkelt verktøy som fjerner all hodebry i forbindelse med utlegg og reiseregninger.

Med Aider Expense kan du bare knipse bilder av kvitteringene dine, og applikasjonen tolker all informasjonen. Hele prosessen med fullføring og sending kan du gjøre i verktøyet. Og enda enklere: Når du får fakturaer på e-post, kan du bare videresende e-posten til systemet.

– Du trenger ikke styre med vedlegg, dokumenter, opplastinger eller innlogginger. Bare videresend mailen til en bestemt adresse, og systemet skjønner hvem du er og hva utlegget gjelder. Stort enklere enn det blir det ikke, forklarer Abrahamsen.

Beauty matters

Smidig er det også for deg som sitter på andre siden av bordet. Skal du godkjenne reiseregninger, kan du gjøre det direkte i appen. Du kan huke av og akseptere for flere ansatte av gangen – og du kan enkelt importere lister over deltakere dersom du har mange utlegg for eksempel i forbindelse med representasjon.

– I tillegg kan alle legge inn reiseruten sin, med start- og sluttadresse, og de får automatisk opp antall kilometer. Vi mener det er en bedre løsning enn disse start- og stopp-knappene noen verktøy har. Det virker kanskje kult, men hva hjelper det når folk glemmer å trykke? Fancy funksjoner er meningsløst hvis ingen bruker dem, sier systemrådgiveren.

For selv om vi i Aider tror på at «beauty matters», og at sexy og intuitivt henger sammen, må det først og fremst fungere etter hensikten. Folk må oppleve at det gjør hverdagen litt enklere.

– Jeg har jobbet med denne typen produkter i 20 år, og fremdeles dukker det opp verktøy som kunne vært nyttige, men som jeg rett og slett ikke gidder å bruke. De forenkler ikke. Det gjør Aider Expense, sier Nina og avslutter: – Ja, og så er den ganske sexy.