AiderAider

Setter fart på regional satsing: Aider slår seg sammen med Master Regnskap

Vi fortsetter den eventyrlige veksten, og slår oss nå sammen med Sandefjord-baserte Master Regnskap. – De er et velrenommert selskap, med respekterte bransjefolk ved roret. Det er akkurat den typen partnere vi ser etter, sier Anders Aasen, leder for forretningsutvikling i Aider.

Master Regnskap holder hus i Komplett Arena og teller 17 ansatte som nå blir en del av Aider-familien. 

– Sammenslåinger er en viktig en del av vår vekststrategi, og det er avgjørende for oss å finne de rette menneskene. Vi så en bra match i Master, fordi de virkelig har forstått potensialet som ligger i denne bransjen. De ser kraften i den raske digitaliseringsfarten, sier Aasen.

TA KONTAKT

Anders Aasen

Leder for forretningsutvikling

48 12 27 22 LinkedIn

– Endelig

Og digitalisering er Master Regnskap selv godt i gang med. De har flyttet kundene opp i skyen og tar i bruk flere av de nyeste integreringsløsningene.

– Selv om de på mange måte er et klassisk regnskapskontor, forstår de mekanismene i bransjeendringen, og har tatt flere grep på veien. Det forteller oss at vi er kompatible, sier Aasen.

Og for Aider, som er opptatt av lokal forankring, er heller ikke geografien noen ulempe. 

– Vi er jo allerede godt posisjonert i Vestfold og Telemark, og har fått fotfeste i Tønsberg. Derfor har vi naturligvis også ønsket å etablere oss i Sandefjord, med sitt sterke og tradisjonsrike næringsliv. Nå har vi endelig fått det til. Det er vi skikkelig happy for.

Deler samme filosofi

Daglig leder i Master Regnskap, Gjert-Rune Johansen, ble raskt sikker på at dette var riktig steg for dem.

– Vi har hatt mange henvendelser opp gjennom årene, men det var først med Aider vi følte at det klikket. De er fremoverlente og offensive i markedet. Det liker vi, sier han.
Johansen skriver også under på at de har en lik filosofi både når det gjelder digitalisering og hvordan et kompetansemiljø skal se ut.

regnskapsfører

– De deler våre holdninger om at ansatte skal gis ansvar, tillit og frihet. På toppen av dette benytter vi mange av de samme systemene. Vi er bare positive og ser lyst på fremtiden som Aidere.

Og at Odds sponsor nå skal pryde veggene inne i Sandefjord Fotballs arena?

– Det spørs om ikke de må forhandle frem en sponsoravtale til, flirer Johansen.

Vil du høre mer om vår regionssatsning? Slå av en prat med Anders Aasen