AiderAider

Tet og Aider slår seg sammen – lansering til høsten

I dag har vi spennende nyheter. Tet og Aider slår seg sammen, et kompetansehus med hovedbase i Oslo. Det gjør oss til en enda bedre partner for kundene våre – og en sterkere utfordrer i bransjen. Nye Aider vil lanseres i september.

Ta kontakt med oss for å høre mer. Kontakt oss

Rigger oss for fremtiden

Det viktigste for oss – alltid – er å være en verdifull, trygg og kompetent partner for kundene våre. Lave terskler, høy takhøyde. Døra alltid åpen. Sånn er vi, og sånn skal vi fortsette å være. Da trenger vi også de flinkeste folka. Det viser seg at det er mange av dem i Aider.

Aider har siden oppstarten i 2019 hatt en imponerende evne til å tiltrekke seg både unge og erfarne talenter. De har rett og slett snappet mange dyktige folk vi selv gjerne skulle hatt. Når vi selv trenger flere med på laget, ble dette en god match for oss. Samtidig vet vi at aller mest verdi skapes når flinke mennesker møter gode systemer.

Skal vi fortsette å gi deg de beste løsningene, må vi ligge helt fremme når det gjelder system og teknologi. Denne sammenslåingen hjelper oss med det. Med mer rom og ressurser til å videreutvikle ny teknologi og de beste folka, kan vi ganske enkelt bli en enda bedre partner for kundene våre.

I tillegg deler Aider verdigrunnlaget vårt. Folkelighet og lokalt engasjement har alltid vært nerven i Tet. Det skal det selvsagt fortsette å være. Vi skal være oss – bare enda sterkere på å hente verdi ut av morgendagens løsninger. Og så skal vi knurre litt høyere til de største selskapene.

Sammen blir vi et av landets største regnskap- og rådgivningsmiljøer, og vil ha ni kontorer i Norge: Oslo, Bærum, Rjukan, Grenland, Tønsberg, Kristiansand og Bergen – samt Notodden og Mosjøen. Vi har kunder (nesten) fra Lindesnes til Nordkapp, og det er vi stolte av. Uansett hvor du befinner deg, skal vi være en partner du kan stole på.

Aider blir navnet, drakta blir Tet

Vårt nye felles selskap får navnet Aider. Det vil si at navnet Tet etterhvert vil forsvinne. Dette er selvsagt vemodig, men vi ser frem til å sette kursen sammen. Nye Aider beholder imidlertid Tet sin drakt, slik at farger og profil forblir gjenkjennbart for dere som kjenner oss.

Vi bytter kanskje navn, men vi skal fremdeles være i tet. Nye Aider blir et ambisiøst selskap, og vi har som mål å utfordre både regnskap- og revisjonsbransjen. Litt fordi det er en tungrodd bransje som behøver å bli litt røsket opp i, men mest fordi vi mener det vil skape bedre løsninger for kundene våre. Dette gleder vi oss stort til!

Mer om saken, i Finansavisen

I dagens Finansavisen (14. mai 2020) kan du lese mer om hvordan vi skal utfordre bransjen og bli en enda bedre partner for kundene våre.

Her kan du lese artikkelen (saken er gjengitt etter samtykke fra Finansavisen)

Ta kontakt med oss, eller din rådgiver, for å høre mer.

regnskapsfører