AiderAider

Harstad

Vi liker tall. Elsker dem, faktisk. Men for oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Som kompetansehus kan vi gi tallene retning. Du får råd som gir bedre beslutninger – og teknologi som lar deg løfte blikket. Kort sagt: Vi hjelper deg å lykkes. Velkommen til Aider i Harstad!

Skatt, moms og lønn – det er klart du får hjelp til det. Men så er Aider tross alt et kompetansehus,  med alt fra HR-rådgivere til bedriftsutviklere. Sånn er vi også her i Harstad.

I sum betyr det at vi kan hjelpe dere med langt mer enn regnskap. Har dere en overarbeidet CFO eller økonomisjef? Vi kan avlaste dere med deler av økonomifunksjonen – eller fylle den helt.

I Harstad finner du 8 energiske medarbeidere med spesialkompetanse innenfor regnskap, lønn og rådgivning.

TA KONTAKT

Linda Krogh Jørgensen

Kontorleder Harstad

95 79 52 53

«Vi ønsker å være en samarbeidspartner som hjelper våre kunder med å nå sine mål. Ta kontakt med oss dersom dere står overfor ei utfordring – så hjelper vi gjerne!» Linda K. Jørgensen, Avdelingsleder Aider i Harstad

Stikk innom, da vel! Vi har alltid varm kaffe klar.

 

Adresse:

Storåkeren 11

9411 Harstad

En passion for oss i Aider Harstad er å hjelpe deg og din bedrift med å nå deres mål eller løse utfordringer dette gjør vi gjennom digitalisering, rådgivning, kursing eller og utføre økonomi- eller HR tjenester for en kortere eller lengre periode. Ta gjerne kontakt med oss så kan vi se på hva vi kan bistå dere med!

 

Andre områder du finner spesialkompetanse på her, er

  • Omorganiseringer, fusjoner og fisjoner
  • Skatteoptimalisering og uttaksstrategi
  • Etableringsrådgivning for gründere og start-ups

Til sammen utgjør Aider i Harstad din komplette partner på alt som har med økonomifunksjonen å gjøre. Trenger du avlastning, råd eller hjelp med hele pakka?

 

aider regnskapsføreren

"Vi tar gjerne en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg og dine ansatte!" Linda K. Jørgensen, Avdelingsleder Aider i Harstad