AiderAider

Lene skal lede Aider sin Vestfold-satsing

Kompetansehuset Aider satser stort i regionene, og nå står Vestfold for tur. Den offensiven skal de gjøre med sandefjording Lene Kvia i spissen. «Hun har en glød for bransjen du ikke klarer å fake. Hun stråler genuint engasjement for både fag og kunder», sier Andreas Vik, leder i Aider.

Aider, som leverer regnskaps- og rådgivingstjenester, har vokst i enorm fart, og har på kort tid rukket å bli over 300 ansatte. Med en ekte «regnskapsnerd» ved roret skal de nå bli enda større. – Vi er opptatt av å ikke bare være til stede i storbyene, Aider skal like mye være ditt kontor på hjørnet. Da trenger vi flinke, erfarne folk med passion for det lokale næringslivet. Lene er en sånn person, sier Vik.

TA KONTAKT

Lene Kvia

Kontorleder, Tønsberg • Regionsleder, Vestfold

91 39 63 34

Skal digitalisere

Kvia har jobbet som regnskapsfører i over 30 år, og har blant annet bygget opp sitt eget regnskapskontor. De siste årene har hun vært avdelingsleder for Azets i Tønsberg.

– Jeg visste ikke så mye om Aider da de tok kontakt med meg, men da jeg forhørte meg i mitt eget nettverk, fikk jeg klar beskjed: Dette er folk du bør ta en prat med. Det er jeg glad jeg gjorde, sier Kvia, som nå blir Aiders nye regionleder for Vestfold.

Allerede har hun store planer for hvordan kompetansehuset skal vokse på vestsiden av Oslofjorden.

– For meg har det vært overraskende å se hvor langt bak mange bedrifter ligger i digitaliseringsløpet. Her har Aider en helt annen innstilling, som harmonerer godt med mine. Skal vi komme noe sted, kan vi ikke bare prate om digitalisering. Vi må handle, sier Kvia.

Må ha varer i hylla

Den erfarne regnskapsføreren tror også det ligger mye uutnyttet potensial i nettverkene rundt kontorene hun nå skal bli leder for.

– Min jobb er å rigge oss for vekst fremover. Da må vi hente mer ut av kompetansen vi allerede har, og det kan vi gjøre ved å organisere oss bedre. Dessuten har jeg tro på Aiders mantra om at i en digital verden gjelder det å sette folk først. I Aider er vi tross alt mer rådgivere enn regnskapsførere.

Aider-leder Vik er sikker på at initiativ som dette er nødvendige for å fortsette veksten.

– Du må ha varer på lager for å drive butikk, og vår bransje har båret litt for mye preg av tomme hyller. Mange regnskapskontorer har fullt opp med oppdrag og tør ikke ansette nye folk før flere kunder er på plass.

Vi tror på å begynne med å ha de flinkeste folka, sier han og avslutter:

– Det er med personer som Lene vi skal endre bransjen.

Nysgjerrig på dine muligheter? Ta kontakt med Lene Kvia Aider i Vestfold.