AiderAider

Valdres

Vi liker tall. Elsker dem, faktisk. Men for oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Som kompetansehus kan vi gi tallene retning. Du får råd som gir bedre beslutninger – og teknologi som lar deg løfte blikket. Kort sagt: Vi hjelper deg å lykkes. Velkommen til Aider i Valdres!

Skatt, moms og lønn – det er klart du får hjelp til det. Men så er Aider tross alt et kompetansehus,  med alt fra HR-rådgivere til bedriftsutviklere. Sånn er vi også her i Valdres.

 

I sum betyr det at vi kan hjelpe dere med langt mer enn regnskap. Har dere en overarbeidet CFO eller økonomisjef? Vi kan avlaste dere med deler av økonomifunksjonen – eller fylle den helt.

 

I Valdres finner du 4 energiske medarbeidere med spesialkompetanse på blant annet regnskap, lønn og årsregnskap.

TA KONTAKT

Elin Hovi

Kontorleder Valdres

91 31 43 93

«Hos oss finner du rådgivere som virkelig ønsker at du skal lykkes.» – Elin Hovi, kontorleder

Aider i Valdres

Kom gjerne innom oss for en kaffekopp, så kan vi snakke om deg og ditt behov.

Adresse

Jernbanevegen 4,

2900 Fagernes

 

 

 

 

Din komplette partner

En passion for oss i Aider i Valdres er å hjelpe deg med alt vedrørende regnskap og lønn. Det gjør vi i godt samarbeid med deg som kunde. Slik får du god oversikt over lønnsomhet, likviditet og kan planlegge ut fra dette.

Vi har god kompetanse innenfor mange forskjellige bransjer.

Til sammen utgjør Aider i Valdres din komplette partner på alt som har med økonomifunksjonen å gjøre. Trenger du avlastning, råd eller hjelp med hele pakka?

Stikk innom, da vel! Vi holder til i trivelige lokaler i Jernbanevegen – og er alltid klare for en prat.