AiderAider

Aider åpner kontor på Hamar

Det er bare et drøyt år siden Aider åpnet sitt nye kontor på Lillehammer. Nå fortsetter veksten rundt Mjøsa, og i september klippes nok en rød snor, denne gangen på Hamar. – Vi er stolte over at de aller beste folka ville bli med oss på reisen, sier Morten Alver, partner i Aider.

Det er Regnskapskontoret Hamar som nå blir en del av Aider-familien, og Alver forteller at de var en åpenbar kandidat for sammenslåing.

– Dette er et kontor som har drevet bra i mange år, og de har en fantastisk lønnsomhet. Jeg vet også at de har et stort nettverk på Hamar. Så når vi i tillegg fant tonen fra dag én, visste jeg at dette var «meant to be», sier han.

 

Bredere tilbud

I motsetning til Alver var aldri daglig leder i Regnskapskontoret Hamar, Jarle Holtet, på utkikk etter noen å slå seg sammen med. Men gnisten oppstår som kjent når du minst venter det. Da løtensokning og partner i Aider, Jørgen Edvardsen, møtte Holtet for å diskutere fremtidsutsiktene over en kopp kaffe i mars, var det ingen tvil om at det skulle bli flere møter.

– Aider la frem sin filosofi om å drive mer som et stort kompetansehus. Jeg, som Morten, har bakgrunn fra revisjon, og har savnet det samholdet og tverrfaglige nettverket. Som kompetansehus kan vi tilby enda bredere økonomitjenester til kundene våre, sier Holtet.

Kontorlederen peker blant annet på en trend i markedet hvor stadig flere ønsker å outsource hele eller deler av økonomifunksjonen.

TA KONTAKT

Jarle Holtet

Kontorleder • Hamar

90 20 00 30

Morten Alver

Kontorleder, Lillehammer • Regionsleder, Innlandet

90 65 25 70

– Dette kan vi nå i større grad hjelpe til med, og jeg tror utleie kommer til å bli en viktig tjeneste for oss fremover. I tillegg skal kunder kunne komme til oss om de trenger hjelp med alt fra transaksjonsrådgiving til HR og bærekraft, sier kontorleder Jarle.

Tett samarbeid – rask vekst

I tillegg ser Holtet en voldsom endringstakt på systemsiden. Det gjør det ekstra verdifullt å ha et stort konsern med tech-kompetanse i ryggen, mener han.

– Nå blir vi en del av et tech-miljø som har fingerspisskompetanse på både systemer og arkitektur. Det gjør det enklere å implementere nye forbedringer og effektiviserende prosesser for kunden våre.

Alver ser nå frem til å kunne sette enda mer fart på Innlandet-satsingen – og sparke i gang et tett samarbeid mellom Lillehammer og Hamar.

– Dette er heldigvis ikke ishockey. Gjennom samarbeid skal vi vokse organisk, og vi skal bli det åpenbare valget for økonomitjenester i Mjøsregionen. Jeg ser for meg at vi fort kan være dobbelt så store allerede om et år eller to, sier han og avslutter:

aider regnskapsføreren

– Så til alle kloke hoder i Innlandet: Er du ambisiøs, er det muligheter i Aider!